Connect with us
Publicitate

POLITICA

Teodor Atanasiu: „UNPR nu este un partid, este o adunătură de dosare”

Publicat

Subiectul privind profilul posibilului viitor prim-ministru al României este mult discutat zilele acestea, de toate partidele politice. Dacă unii reprezentanţi PDL Alba exclud numirea unui premier UDMR-ist şi mai degrabă văd unul UNPR-ist, liberalii de Alba au o cu totul altă viziune.
Potrivit preşedintelui PNL Alba, Teodor Atanasiu, premierul de care România  are nevoie este „opusul lui Emil Boc”. Mai exact, avem nevoie de un premier susţinut de majoritatea politică parlamentară.

Despre posibilitatea numirii unui premier UNPR, Atanasiu face afirmaţii dure la adresa partidului, precizând că „este o adunătură de dosare” şi că nu pot da viitorul premier. „UNPR nu există, nu este un partid politic. Este o adunătură de oameni constrânşi financiar sau cu dosare, ca să creeze o majoritate parlamentară lui Traian Băsescu în Parlament. Ei nu pot da premier sau altceva, ei pot da voturi. În prezent, la guvernare există două forţe politice şi o adunătură de dosare. Forţele politice sunt PDL şi UDMR. UNPR este o adunătură de dosare”, a declarat Teodor Atanasiu, vineri, într-o conferinţă de presă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax