Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Teodor Atanasiu S-A RETRAS din cursa pentru șefia PNL: ”Am propus-o pe Alina Gorghiu. Iohannis a spus clar că o susţine”

Publicat

teodor atanasiu Miercuri seară, la finalul reuniunii informale a liderilor PNL, prim-vicepreşedintele PNL, Teodor Atanasiu, a declarat că s-a retras din cursa pentru şefia PNL şi a propus candidatura Alinei Gorghiu, în favoarea căreia s-a exprimat ”foarte clar” preşedintele ales Klaus Iohannis.

”I-am propus şi colegului meu, Ludovic Orban, să facă acelaşi gest ca şi mine să lăsăm un tânăr, şi am şi făcut o propunere, am propus-o pe Alina Gorghiu, cea care a fost inima campaniei electorale în campania pentru prezidenţiale, cea care este purtător de cuvânt al partidului, cea care ne poate reprezenta cu cinste în următorii ani”, a declarat Atanasiu.

El a menţionat că Orban ”nu a fost în consens” cu el şi a rămas să o ”contracandideze” pe Alina Gorghiu.

”În schimb, mă bucur că am reuşit să obţin sprijinul preşedintelui în funcţia al PNL, a domnului Klaus Iohannis pentru această candidatură. I-am solicitat să ne spună foarte clar dacă o susţine pe Alina Gorghiu, propunerea pe care am făcut-o, având în vedere că iniţial mi-am depus candidatura cu susţinerea dânsului şi ne-a spus foarte clar tuturor că o susţine”, a mai spus Atanasiu.

Alina Gorghiu-PNL Alina-Ștefania Gorghiu (născută la 16 septembrie 1978), este un avocat și om politic român, membră a Partidul Național Liberal. Până în anul 2004 a îndeplinit funcția de consilier local pentru București, sector 5. La alegerile legislative din 2008 a obținut un loc de parlamentar în Camera Deputaților în colegiul 22 din București. La alegerile din 9 decembrie 2012 a obținut un nou mandat în Parlament, fiind reprezentant al colegiului uninominal 22, București.

Surse: mediafax.ro, wikipedia.org

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax