Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Termen în dosarul tânărului care a tras focuri de armă în centrul municipiului Alba Iulia. Este acuzat de ultraj

Publicat

La Judecătoria Alba Iulia s-a desfăşurat, luni, primul termen în dosarul în care este inculpat tânărul de 23 de ani care a tras focuri de armă, la mijlocul lunii octombrie, în centrul municipiului Alba Iulia. Acesta este prezentat în faţa instanţei sub acuzaţiile de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. Reamintim că Bogdan Vasile Potopea a fost iniţial arestat preventiv apoi eliberat de magistraţii Tribunalului Alba.

Fiul omului de afaceri Marius Potopea a a ameninţat şi a tras cu un pistol de tip „Air Soft” asupra unor tineri din Sibiu, membri ai grupării infracţionale „Lenis”, veniţi la Alba Iulia pentru a se prezenta la un termen de judecată. Incidentul s-a petrecut joi, 13 octombrie.

Focurile de armă au fost trase dintr-un autoturism Renault către un BMW, ambele părţi implicate părăsind locul scandalului. Autorul a fost identificat ulterior în trafic, de poliţişti şi reţinut. Martorii au povestit detaliile incidentului.

Vom reveni cu amănunte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax