Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Termenul de intrare în vigoare a modificărilor la Codul fiscal, redus de la 6 luni la 3 luni, pentru aplicarea Legii salarizării. Solicitare de la ministrul Muncii

Publicat

Lia Olguta Vasilescu Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a anunţat vineri, la începutul şedinţei de Guvern, că a cerut reducerea termenului de intrare în vigoare a modificărilor la Codul fiscal, de la 6 luni la 3 luni, pentru a putea aplica Legea salarizării.

„Vă solicităm deci modificarea unui articol din Codul Fiscal, cu precizarea că nu e vorba de creşteri de taxe sau impozite ori de introducerea altora noi. Este vorba de reducerea unui termen, de la 6 la 3 luni de intrare în vigoare a modificărilor Codului fiscal”, a spus ministrul muncii.

Potrivit acesteia, este o solicitare a Ministerului Muncii pentru a putea pregăti aplicarea legii salarizării, precum şi reducerea impozitului pe venit şi a cotelor contribuţiilor de asigurari sociale. Lia Olguta Vasilescu susţine că Legea salarizării ar fi trebuit să apară la pachet cu modificările la Codul fiscal şi trebuie recuperată o întârziere.

Potrivit Codului Fiscal, modificarile aduse acestuia intră în vigoare în termen de minim 6 luni de la publicarea în Monitorul Oficial.

sursa: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax