Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

TESTUL de SINCERITATE pe Alba24 cu deputatul PSD Ioan Dîrzu și europarlamentarul Victor Negrescu. Ce ar trebui schimbat în judeţul Alba

Publicat

negrescu si dirzu la testul de sinceritate Deputatul PSD Ioan Dîrzu, candidat pentru șefia Consiliului Județean Alba, și europarlamentarul Victor Negrescu au dat „Testul de Sinceritate” pe Alba24. Cei doi au vorbit despre campania electorală din această lună, dar și despre schimbările care ar trebui făcute în județ și în municipiul Alba Iulia.

Ce mai trebuie făcut pentru oamenii din județul Alba, cum este campania „din casă-n casă”, ce vor să schimbe și ce înseamnă pentru PSD sloganul „Alba Puternică”. Despre toate acestea au vorbit la „Testul de Sinceritate” candidatul PSD Alba pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, deputatul Ioan Dîrzu, și europarlamentarul Victor Negrescu.

Cei doi sunt de părere că singura șansă pentru județ este o absorbție mai mare a fondurilor europene, pentru o dezvoltare uniformă, un interes mai mare pentru agricultură și nu în ultimul rând crearea mai multor locuri de muncă.

Cum consideră cei doi că s-ar rezolva aceste probleme puteți vedea în „Testul de Sinceritate”, exclusiv pe Alba24.ro:

 

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax