Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

TESTUL de SINCERITATE pe Alba24. Planurile candidatului PNL, Dorin Nistor, pentru Sebeș. „Este un oraș fără viață după cele 8 ore de muncă”

Publicat

nistor la testul de sinceritate România se află în plină campanie electorală pentru alegerile locale din 5 iunie. Politicienii din țară și din județul Alba sunt tot mai activi și mai interesați să-și prezinte proiectele pentru următorii patru ani. Așa cum deja ne-am obișnuit, la „Testul de Sinceritate” vin în fața votanților cei care vizează un mandat de primar. De data aceasta a fost rândul candidatului PNL pentru Primăria Sebeș, Dorin Nistor, să fie sincer și deschis în ceea ce priveşte planurile sale pentru comunitate.

Fotoliul de primar al municipiului Sebeș este cel mai disputat în această campanie. Nouă candidați s-au înscris în lupta electorală pentru a prelua cârmele „Orașului Mercedes”. Unul dintre aceștia este Dorin Nistor, candidat și în acest an, din partea PNL.

Liberalul a fost invitat să dea „Testul de Sinceritate” și vă vorbească despre planurile de viitor ale orașului în care își dorește să fie primar.

Nistor a vorbit despre lipsa serviciilor de calitate în zonele dedicate pentru tineri, lipsa de promovare și de punere în valoare a obiectivelor  și alte probleme pe care le-a sesizat în anii în care a fost consilier local.

Acesta a venit și cu soluțiile pe care le consideră potrivite.

Ce planuri are Dorin Nistor puteți vedea la „Testul de Sinceritate”, exclusiv pe Alba24.ro:

 

YouTube video

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax