Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tichetele sociale pentru vârstnicii din Alba Iulia, majorate la 100 de lei. Proiect în Consiliul Local

Publicat

pensionariTichetele sociale pentru persoanele vârstnice din municipiul Alba Iulia s-ar putea majora, de la 50 de lei la 100 de lei, potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a Consiliului Local. De beneficii vor beneficia persoanele care au vârsta de peste 63 de ani (femei), respectiv 65 de ani (bărbaţi), au domiciliul sau reședința în Alba Iulia, iar veniturile lunare nu depășesc 1.000 lei/persoană, inclusiv.

Reamintim faptul că la sfârșitul lunii august, consilierii locali din municipiul Alba Iulia au aprobat acordarea de tichete sociale în valoare de 50 de lei pentru vârstnicii din Alba Iulia cu venituri de până la 700 de lei, inclusiv.

Citește și Tichete sociale în valoare de 50 de lei pentru vârstnicii din Alba Iulia cu venituri de până la 700 de lei, inclusiv. Proiect în atenţia Consiliului Local

Consilierii locali din Alba Iulia vor avea de aprobat, în ședința de marți, 26 septembrie, un proiect privind acordarea unor beneficii de asistență socială, sub formă de tichete sociale, pentru pensionari și alte persoane din municipiu.

Noul proiect prevede acordarea de tichete sociale în valoare totală de 100 lei/persoană, pentru anul 2017, pensionarilor și altor persoane din municipiul Alba Iulia, care îndeplinesc următoarele condiții cumulative:

  • persoane cu vârsta de cel puțin 63 ani pentru femei și cel puțin 65 ani pentru bărbați (împliniți în cursul anului curent)
  • domiciliul/reședința în municipiul Alba Iulia
  • venituri de până la 1.000 de lei, inclusiv, fără datorii către bugetul local

Tichetele pot fi întrebuințate la procurarea de alimente, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, produse de igienă personală, servicii medicale, servicii de curățenie, precum și unele bunuri de larg consum, exclusiv în municipiul Alba Iulia.

Potrivit estimărilor, un număr de 6.000 de persoane vârstnice ar putea beneficia de tichetele sociale, iar suma necesară pentru acordarea acestora, în 2017, este de până la 600.000 de lei.

Vezi AICI modelul de cerere și declarația pentru acordarea tichetelor sociale

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax