Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din Alba Iulia, printre care şi un minor în AREST PREVENTIV. Împreună cu alţi patru copii au furat mobilul unui minor, pe stradă

Publicat

arestat_catuse Doi tineri din Alba Iulia, printre care şi un minor sunt arestaţi preventiv pentru tâlhărie. În seara zilei de 23 ianuarie, împreună cu alți 4 minori de 10, 13 și 15 ani, cei doi tineri i-au sustras, prin violență, telefonul mobil unui minor în vârstă de 13 ani, din Alba Iulia, în timp ce se afla pe B-dul Revoluției din Alba Iulia.

Sâmbătă, în arestul IPJ Alba au fost introduși C.O.D., de 17 ani și A.A.C., de 18 ani, ambii din Alba Iulia, pe numele cărora Judecătoria Alba Iulia a emis mandate de arestare preventivă pentru o durată de 30 de zile, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În seara zilei de 23 ianuarie, împreună cu alți 4 minori de 10, 13 și 15 ani, cei doi tineri i-au sustras, prin violență, telefonul mobil unui minor în vârstă de 13 ani, din Alba Iulia, în timp ce se afla pe B-dul Revoluției din Alba Iulia.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax