Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Doi tineri prinși la volan, în Alba Iulia, „zburând” cu viteze de peste 100km/h, pe o stradă din oraş. Au rămas fără permis pentru 90 de zile

Publicat

radare Un tânăr în vârstă de 18 de ani din Alba Iulia și un altul în vârstă de 19 ani din comuna Mogoș au fost depistați de polițiști în timp ce conduceau autoturisme cu viteza de 138 de km/h, respectiv 104 km/h, pe strada Al. Ioan Cuza din municipiu. Oamenii legii i-au sancţionat contravenţional şi le-au reţinut permisele de conducere în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 27/28 august, în jurul orei 01.00, poliţiştii Serviciului Rutier l-au depistat pe un tânăr de 18 ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Al. Ioan Cuza din municipiu, cu viteza de 138 km/oră.

A fost sancţionat contravenţional, cu 20 de puncte amendă, în valoare de 2.900 lei, iar, complementar, i-a fost reţinut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

La foarte scurt timp, pe aceeaşi stradă, poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia l-au depistat pe un alt tânăr, de 19 ani, din Mogoş, care conducea un autoturism cu viteza de 104 kilometri/oră.

Şi acesta a fost sancţionat contravenţional, cu 9 puncte amendă, în valoare de 1.305 lei, iar ca şi măsură complementară, permisul de conducere i-a fost suspendat, pentru o perioadă de 90 de zile.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă conducătorilor auto să respecte limitele legale de viteză, atunci când circulă pe drumurile publice şi le reaminteşte că viteza excesivă şi cea neadaptată la condiţiile de drum reprezintă principalele cauze ale accidentelor rutiere, în ţara noastră.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax