Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din Blaj, REȚINUȚI pentru furt. Au sustras 135 de lei dintr-un imobil din municipiu, dar au fost prinşi de poliţişti în timp ce fugeau de la locul faptei

Publicat

furt casaDoi tineri în vârstă de 17 respectiv 18 ani din Blaj au fost reținuți de polițiști pentru furt. Cei doi au sustras suma de 135 lei, dintr-un imobil situat pe strada Cloşca din municipiu.

Potrivit IPJ Alba, la data de 10 iulie, la ora 6.30, poliţiştii de siguranță publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au identificat doi suspecți de furt, M.D. de 17 ani si C.V. de 18 ani, ambii din Blaj, în timp ce încercau să-şi asigure fuga de la locul faptei.

Aceştia au sustras dintr-un imobil de pe strada Cloşca, din Blaj, 135 lei, asupra lor fiind identificată suma de bani sustrasă de la persoana vătămată.

Prejudiciul a fost recuperat si predat părţii vătămate iar faţă de cei doi tineri a fost întocmit un dosar penal în care sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

M.D. si C.V. au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, fiind depuși în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax