Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tineri din Cluj, recuperați de Salvamont Alba de pe Piatra Secuiului. Operațiunea a durat 5 ore

Publicat

Doi tineri de 24 de ani, din Cluj Napoca, au fost recuperați duminică seara de pe Piatra Secuiului din Rimetea. Cei doi bărbați au urcat muntele până pe platou, unde au rămas să vadă apusul de soare. După ce s-a înserat, s-au mai plimbat în zonă și s-au abătut de la traseu. Potrivit șefului Salvamont Alba, Lucian Forda, cei doi au încercat să coboare (nu aveau lanterne) dar la un moment dat s-au blocat într-o zonă foarte greu accesibilă, din care nu mai puteau nici să urce, nici să coboare.

Lucian Forda spune că aceștia au avut noroc cu faptul că aveau semnal la telefon și că nu au mai încercat să forțeze coborârea. Cei doi au alerta Salvamont Alba puțin după ora 18,00 și au fost recuperați în jurul orei 23. Au fost coborâți cu ajutorul unor corzi. Zona este una dintre cele mai periculoase din județul Alba, din cauza traseului accidentat. Abaterile de la traseu au produs în ultimii ani foarte multe victime.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax