Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din Cluj şi Hunedoara, cu dosar penal în Alba. Au fost prinşi la volan fără permis de conducere

Publicat

la volan

la volan1 Doi tineri, unul din Cluj-Napoca iar celălalt din Vulcan (Hunedoara) s-au ales cu dosare penale în judeţul Alba, după ce au condus autovehicule fără a deţine permise. Au fost opriţi în trafic, la Aiud şi Alba Iulia.

Duminică, 4 iunie, în jurul orei 00.50, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud l-au depistat pe un tânăr de 21 de ani, din municipiul Cluj Napoca, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 1, în dreptul localităţii Mirăslău, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Faţă de tânăr a fost întocmit dosar penal în care este cercetat pentru conducere fără permis.

Marţi, 6 iunie, în jurul orei 1.30, pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia, poliţiştii Serviciului Rutier Alba au oprit, pentru control, un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 20 de ani, din Vulcan, județul Hunedoara. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Faţă de cei doi au fost întocmite dosare penale în care sunt cercetaţi pentru conducere fără permis.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax