Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din Cugir, REŢINUŢI pentru furt. Au furat telefoane mobile în valoare de 24.000 de lei dintr-un magazin din oraș

Publicat

telefoane mobile android

telefoane mobile android Patru tineri din Cugir, printre care și un minor, sunt cercetați de polițiști pentru furt. Aceștia au sustras telefoane mobile dintr-un magazin specializat din localitate, prejudiciul fiind estimat la suma de 24.000 lei. Doi dintre tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, iar un al treilea este deja încarcerat în penitenciar, pentru executarea unei pedepse privative de libertate.

Poliţiştii din Cugir au identificat persoanele bănuite de comiterea unui furt dintr-un magazin specializat în comercializarea telefoanelor mobile. O parte din prejudiciu a fost recuperat, iar faţă de două dintre persoanele bănuite de comiterea faptei, a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

La data de 9 martie, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir i-au identificat pe 4 tineri din oraş, ca persoane bănuite de comiterea unui furt de telefoane mobile, cu un prejudiciu estimat la suma de 24.000 lei.

În sarcina lui B.R.G, de 28 de ani, B.A., de 35 , A.N., de 30 de ani şi a unui minor de 15 ani, toţi din Cugir, s-a reţinut faptul că, în noaptea de 17/18 noiembrie 2016, au pătruns, prin efracţie, într-un magazin specializat în comercializarea telefoanelor mobile din Cugir şi au sustras telefoane în valoare de 24.000 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze 13 telefoane, în valoare de 10.000 de lei.

Faţă de B.R.G. şi B.A. a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de vineri, 10 martie, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

A.N. este încarcerat în penitenciar, pentru executarea unei pedepse privative de libertate, iar în legătură cu minorul, cercetările sunt continuate cu acesta în stare de libertate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax