Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tineri din Maramureş şi Galaţi, ARESTAŢI PREVENTIV la Alba Iulia, după ce au furat electronice şi alte bunuri, din patru judeţe. Urmările percheziţiilor de vineri

Publicat

reinut

mascati retinut perchezitii Doi tineri din judeţele Maramureş şi Galaţi au fost arestaţi preventiv, fiind cercetaţi într-un lot de patru persoane acuzate de furturi de produse electronice şi alte bunuri, din judeţele Alba, Hunedoara, Neamţ şi Maramureş. Aceştia au fost prinşi în urma percheziţiilor de vineri, doi dintre ei chiar după ce tocmai furaseră dintr-un magazin din Carei. Poliţiştii au calculat un prejudiciu total de 165.000 de lei.

Citeşte şi FOTO: PATRU suspecţi, la audieri în urma percheziţiilor IPJ Alba. Trei persoane, „săltate” de poliţişti după ce au furat dintr-un magazin din Carei

Potrivit IPJ Alba, G.M.C. (36 de ani) din judeţul Galaţi, T.A. (o tânără de 29 de ani) din judeţul Alba, G.F.A. (26 de ani) din judeţul Maramureş și M.A. (24 de ani) tot din judeţul Maramureş, reținuți sâmbătă pentru comiterea mai multor furturi din societăți comerciale din județele Alba, Hunedoara, Maramureș și Neamț, au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Față de T.A. și M.A., Parchetul a dispus cercetarea în stare de libertate, iar pe G.M.C. și G.F.A. i-a prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia, care a luat măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Reamintim că în urma şapte percheziţii efectuate vineri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat mai multe bunuri susceptibile a proveni din furturi şi au reţinut patru persoane bănuite de comiterea mai multor furturi din societăţi comerciale, fapte prin care s-a creat un prejudiciu de peste 165.000 lei.

Din cercetări a reieșit că, în perioada octombrie 2014 – ianuarie 2015, cei în cauză au pătruns prin efracţie, în societăţi comerciale din judeţele Alba, Hunedoara, Neamţ şi Maramureş şi au sustras telefoane mobile, laptop-uri, televizoare, produse electronice, scule electrice, bunuri alimentare și nealimentare, produse cosmetice, țigări şi haine.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat telefoane mobile, laptop-uri, televizoare, scule electrice, bunuri alimentare și nealimentare, produse cosmetice, țigări şi îmbrăcăminte susceptibile a proveni din infracţiuni.

De asemenea, poliţiştii au depistat trei persoane, imediat după comiterea unui furt dintr-o societate comercială din Carei, judeţul Satu Mare. În autoturismul cu care acestea se deplasau au fost găsite tablete şi laptopuri susceptibile a proveni din furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax