Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Autorii unor furturi în serie de telefoane mobile şi portofele, reţinuţi de poliţişti

Publicat

Doi tineri de 14 ani, respectiv 22 de ani, din Blaj şi Sebeş au fost identificaţi de poliţişti ca fiind principalii suspecţi ai unor furturi de telefoane mobile şi bani ce au avut loc în perioada 11-15 iunie, pe raza municipiului Alba Iulia. Printre locaţiile în care cei doi îşi desfăşurau „activitatea” se numără şi sediul Direcţiei pentru Protecţia Copilului Alba, de unde au sustras de la un angajat două telefoane mobile.

Băieţii acţionau prin violenţă şi ameninţări, iar, de fiecare dată, obiectul interesului lor îl reprezentau telefoanele şi portofelele cu bani. Poliţiştii arată că, în 15 iunie, în jurul orei 13.00, în timp ce se aflau în parcul din zona Casei de Cultură a Studenţilor, au încercat să fure prin violenţă două telefoane de la un băiat de 18 ani, dar şi o sumă de bani de la un minor de 12 ani.

Vineri, cei doi infractori au fost reţinuţi şi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de tâlhărie, furt calificat, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice. Pe numele acestora au fost emise mandate de arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax