Connect with us
Publicitate

POLITICA

Tinerii din Alba, invitaţi să doneze sânge. Cu tichetele primite în schimb, vor fi cumpărate cadouri de Crăciun pentru copii. Acţiune TNL Alba Iulia

Publicat

donare sange

donare sange, centru de transfuzii Organizația de Tineret a PNL Alba Iulia lansează un nou proiect, pentru implicarea comunitară a tinerilor. Sub sloganul „Fii activ! Implică-te! Donează!”, cei interesaţi sunt invitaţi să doneze sânge.

Acţiunea este iniţiată de cei doi copreședinți ai organizației (Gabriel Lupea și Bogdan Păunescu), alături de ceilalți colegi din BPM TNL Alba Iulia. Vineri, 18 decembrie, de la ora 9.00, tinerii sunt invitaţi la centrul de transfuzie sangvină din Alba Iulia, pentru a dona sânge și a face o bucurie, cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă, altor cetățeni care au resurse materiale limitate.

„Astfel, dincolo de aspectul medical al acțiunii, este vorba și de un aspect social, întrucât, cei care doresc, au posibilitatea ca tichetele primite în urma donării de sânge, să le doneze, iar cu acele tichete vor fi cumpărate produse alimentare și cadouri de Crăciun pentru o casă de tip familial. Tichetele, dar și alte donații, pot fi lăsate într-o urnă special amenajată, amplasată la la sediul PNL din Alba Iulia, din strada Nicolae Titulescu (Zorilor) nr. 28, din data de 16.12.2015 până în data de 22.12.2015, ora 12:00”, transmite TNL Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax