Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

TITULARIZARE 2014 în ALBA: REZULTATE după contestaţii. Notele finale pentru peste 100 de candidaţi din judeţ

Publicat

Rezultate finale TITULARIZARE 2014 în judeţul Alba. Cei peste 100 de candidaţi din Alba la examenul de Titularizare din acest an care nu au fost mulţumiţi de rezultatele la proba scrisă pot afla, miercuri, notele după contestaţii. Ministerul Educaţiei a publicat rezultatele finale. Cele mai multe contestaţii au fost depuse în cazul educatorilor, care au fost şi cei mai mulţi care au susţinut examenul, dar şi pentru disciplina Educaţie Fizică şi Sport.

VEZI REZULTATE FINALE TITULARIZARE 2014 în judeţul Alba.

VEZI NOTE FINALE publicate de IŞJ Alba: REZULTATE_SCRIS_21_IULIE_2014_FINALE

Vezi LISTA POSTURILOR TITULARIZABILE în judeţul Alba.

Vezi LISTA POSTURILOR pe perioadă determinată în judeţul Alba

Reamintim că, după publicarea primelor rezultate, 56% dintre candidaţii din judeţul Alba care au susţinut proba scrisă în cadrul examenului nu au obţinut note de repartizare peste 7, necesare pentru posturile pe perioadă determinată, titularizabile. Au fost şi trei note de 10, unul dintre aceşti candidaţi reuşind performanţa de a obţine şi media 10, după ce a trecut de proba scrisă la Educaţie Fizică şi Sport. Promovabilitatea în judeţul Alba a fost de 75%, faţă de 79,88% la nivel naţional, înainte de contestaţii.

Potrivit datelor evidenţiate de Inspectoratul Şcolar Judeţean Alba, înainte de contestaţii, au fost 202 note peste 7 (43,91%) şi 258 note sub 7 (56,08%). De asemenea, 115 candidaţi (25%) nu au luat nici măcar nota 5 la proba scrisă, ceea ce nu le acordă dreptul de a primi posturi în învăţământ, inclusiv cele de suplinitori.

Citeşte şi TITULARIZARE 2014: REZULTATELE la proba scrisă pentru cadrele didactice din judeţul ALBA, înainte de contestaţii

Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se va realiza, în ordinea descrescătoare a notelor, în şedinţe publice organizate de centrele de concurs în zilele de 31 iulie şi 1 august.

În perioada 4-5 august, va fi făcută repartizarea pentru angajare pe perioadă determinată, tot în şedinţe publice organizate de centrele de concurs.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului.

Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

În total, 557 de candidaţi din judeţul Alba s-au înscris la proba scrisă, însă 27 de cadre didactice s-au retras din examen, iar 69 au absentat.

Au avut la dispoziţie 655 de posturi vacante, din care doar 57 sunt titularizabile, pe perioadă nedeterminată. În cele două centre de concurs din Alba Iulia, s-a dat examen la 43 de discipline.

CALENDAR Titularizare – sesiunea 2014:

21 iulie 2014: desfăşurarea probei scrise

25 iulie 2014: afişarea rezultatelor

25-26 iulie 2014: înregistrarea contestaţiilor la inspectoratele şcolare şi transmiterea acestora la centrele de evaluare

28-29 iulie 2014: rezolvarea contestaţiilor

30 iulie 2014: afişarea rezultatelor finale.

Etapa I de repartizare

Termen: 31 iulie 2014

– repartizarea în şedinţă publică, la nivel de centru de concurs/unitate de învăţământ, a candidaţilor care au obţinut cel puţin media de repartizare 7,00 (şapte) la concursul din sesiunea 2014, conform art. 58 alin. (9) din Metodologie, în ordinea descrescătoare a mediilor, pe posturile didactice/catedrele vacante publicate în vederea angajării pe perioada nedeterminată:

– repartizarea în şedinţă publică, la nivelul centrului de concurs/unitate de învăţământ, a candidaţilor care au obţinut cel puţin media 7,00 (şapte), conform art. 58 alin. (9) din Metodologie, în ordinea descrescătoare a mediilor, pe posturile didactice/catedrele vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată.

Termen: 1 august 2014: repartizarea, în şedinţă publică, a candidaţilor cu media de repartizare minimum 7 (şapte), conform art. 58 alin. (9) din Metodologie, pe posturi didactice/catedre vacante publicate pentru angajare cu contract de muncă pe perioadă nedeterminată, la nivelul centrelor de concurs în care au susţinut atât proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, cât şi proba scrisă sau în alte centre de concurs în care au susţinut proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, în ordinea descrescătoare a mediilor

Termen: 2 august 2014: transformarea posturilor didactice/catedrelor pentru angajare pe perioadă nedeterminată rămase neocupate, în posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă determinată şi reactualizarea listei posturilor didactice/catedrelor pentru angajare pe perioadă determinată;

6-29 august: emiterea şi comunicarea deciziilor de repartizare pe post/catedră.

Etapa a II-a de repartizare – 4-5 august 2014:

– repartizarea în şedinţă publică, la nivel de centru de concurs/unitate de învăţământ, a candidaţilor care au obţinut cel puţin media de repartizare 5,00 (cinci) la concursul din sesiunea 2014, conform art. 58 alin. (10) din Metodologie, în ordinea descrescătoare a mediilor, pe posturile didactice/catedrele vacante/rezervate publicate pentru angajare pe perioadă determinată:

– repartizarea în şedinţă publică, la nivelul centrului de concurs/unitate de învăţământ, a candidaţilor care au obţinut cel puţin media 5 (cinci) la concursul din sesiunea 2014, conform art. 58 alin. (10) din Metodologie, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, pe posturile didactice/catedrele vacante/rezervate publicate în vederea angajării pe perioadă determinată;

5 august 2014:

– transmiterea, la inspectoratele şcolare, a listei posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate complete şi incomplete reactualizate, a listei candidaţilor repartizaţi şi a listei candidaţilor rămaşi nerepartizaţi;

– publicarea, la inspectoratele şcolare, a listei posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate complete şi incomplete rămase neocupate, a listei candidaţilor repartizaţi şi a listei candidaţilor rămaşi nerepartizaţi.

6-29 august: emiterea şi comunicarea deciziilor de repartizare pe post/catedră.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax