Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

TITULARIZARE 2015, REZULTATE finale în ALBA: Încă şase candidaţi au primit minimum nota 7 şi au acces la posturi pe perioadă nedeterminată

Publicat

hcc_sediu4 Din datele centralizate la IŞJ Alba, după rezolvarea contestaţiilor depuse pentru notele primite la proba scriscă în cadrul examenuluid e Titularizare, alţi şase candidaţi au primit minimum nota 7, astfel încât vor avea acces la posturi pe perioadă nedeterminată. Au fost şi cazuri în care, după rezultatele finale, candidaţi care au primit note sub 5 iniţial, acum au promovat examenul.

Rata de promovare a examenului în Alba după rezultatele finale este de 73,4%. Un număr de 100 de candidaţi din cei 376 nu au reuşit să obţină minimum nota 5 (26,59%), faţă de 109 înainte de contestaţii. De asemenea, note între 5 şi 6,99 au fost primite de 128 de candidaţi (34,04% din total), faţă de 126 înainte de contestaţii. La capitolul note peste 7 se înscriu 148 de candidaţi (39,36%), faţă de 142 înainte de contestaţii.

Vezi notele după contestaţii ale candidaţilor din Alba, afişate de IŞJ:Rezultate finale Titularizare 2015 Alba

Citeşte şi TITLUARIZARE 2015, rezultate finale, publicate de Ministerul Educaţiei. De LUNI încep şedinţele publice de repartizare pe posturi

Reamintim că peste 22 la sută dintre candidaţii din Alba care au susţinut examenul au contestat rezultatele la proba scrisă. Din cele 376 de lucrări validate (două au fost anulate), 84 au fost trimise în 11 centre din ţară pentru reevaluarea notei.

Majoritatea sunt pentru educatoare (28) şi învăţători (16). Lucrările au fost corectate din nou de alte comisii, care nu au putut consulta notele iniţiale.

Top 10 rezultate la Titularizare în Alba nu s-a modificat. Notele au rămas aceleaşi pentru primii candidaţi în ordinea notelor.

Citeşte şi TITULARIZARE 2015 în ALBA: Doar 37,7% dintre candidaţi au luat note peste 7. Top 10 REZULTATE după proba scrisă

Pentru a fi angajaţi pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică şi inspecţia specială la clasă.

Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică şi inspecţia specială.

În judeţul Alba sunt 61 de posturi titularizabile, pentru care se va organiza şedinţă publică de repartizare în 27 iulie, după rezultatele finale. În total, posturi scoase la concurs în judeţ sunt 667, însă nu toate sunt cu normă întreagă.

În Alba, au dat examen 376 de candidaţi, majoritatea pentru posturi de educatori, pentru care sunt disponibile şi cele mai multe locuri.

În judeţul Alba, fost susţinute lucrări la proba scrisă pentru 43 categorii de discipline, care au fost corectate în centre din diferite zone ale ţării respectiv Iaşi, Târgu Mureş, Cluj-Napoca, Sibiu, Braşov, Ploieşti, Bucureşti, Râmnicu-Vâlcea, Drobeta Turnu Severin, Alba (lucrările pentru învăţători) şi Deva.

Posturile scoase la concurs în Alba:

AICI, Lista posturilor pentru concurs, perioadă nedeterminată din ALBA ordonate după localitate, unitate de învăţământ disciplină (61 posturi).

AICI, Lista posturilor pentru concurs, perioadă determinată din ALBA ordonate după localitate, unitate de învăţământ disciplină (224 posturi).

AICI, Lista posturilor propuse pentru continuitate, candidat cu nota/media cel puţin 7 şi definitivat din ALBA ordonate după localitate, unitate de învăţământ (21 posturi).

AICI, Lista posturilor vacante/rezervate incomplete din ALBA ordonate după disciplină.

AICI, lista posturilor ocupate, în ALBA.

CALENDAR TITULARIZARE 2015 în ALBA

Vineri, 24 iulie 2015: Afişarea rezultatelor finale ale concursului naţional de ocupare a posturilor didactice.

Luni, 27 iulie 2015: Sedinţă publică – repartizarea candidaţilor cu media de repartizare minimum 7 (şapte) la concurs – 2015, conform art. 61 alin. (8), pe posturi vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, la nivelul judeţului în care au susţinut atât proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, cât şi proba scrisă ori în alte judeţe în care au susţinut proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare.

Marţi, 28 iulie 2015: Sedinţă publică – repartizarea candidaţilor cu media de repartizare minimum 7 (şapte) la concurs – 2015, conform art. 61 alin. (8), pe posturi vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, la nivelul judeţului în care au susţinut atât proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, cât şi proba scrisă ori în alte judeţe în care au susţinut proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare.

Miercuri, 29 iulie 2015: Transformarea posturilor didactice/catedrelor pentru angajare pe perioadă nedeterminată rămase neocupate, în posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă determinată şi reactualizarea listei posturilor didactice/catedrelor.

Marţi, 25 august 2015: Şedinţă publică – repartizarea candidaţilor cu media de repartizare minimum 5 (cinci) la concurs, sesiunea 2015, conf. Art. 61 alin. (9), în vederea încheierii unui contract pe perioadă determinată, la nivelul judeţului în care au susţinut atât proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, cât şi proba scrisă ori în alte judeţe în care au susţinut proba practică sau inspecţia specială la clasă în profilul postului, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare.

Miercuri, 26 august 2015: Şedinţă publică

– soluţionarea cererilor de continuitate la suplinire în 2015-2016, conf. Art. 60 şi 85;

– repartizarea candidaţilor cu media de repartizare minimum 5 (cinci) la concurs, sesiunea 2014 şi/sau 2013 în vederea încheierii unui contract pe perioadă determinată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare.

Joi, 27 august 2015: Reactualizarea listei posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate în urma şedinţei publice din 26 august 2015.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax