Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

TITULARIZARE 2016 în Alba: Un candidat, ELIMINAT pentru fraudă. Peste 380 de cadre didactice s-au prezentat miercuri la proba scrisă

Publicat

titularizare1 Miercuri, 385 de candidați din Alba s-au prezentat la proba scrisă din cadrul concursului de ocupare a posturilor didactice și catedrelor în învățământul preuniversitar – Titularizare 2016. Unul dintre candidați a fost eliminat din concurs pentru fraudă după ce a fost prins cu un telefon mobil. Alți 28 de candidați s-au retras din concurs, din motive personale. Reamintim că, din cele peste 700 de posturi disponibile în județul Alba, sunt 299 cu normă întreagă, însă doar 57 titularizabile. Rezultatele finale vor fi cunoscute în 3 august.

La concursul de Titularizare 2016 în județul Alba s-au înscris 452 de candidați, dintre care 29 nu s-au prezentat să își valideze fișele și nu au avut dreptul să participe. Dintre cei 423 de candidați rămași, 385 candidați s-au prezentat la concurs iar 38 au fost absenți. Dintre cei prezenți, 28 de persoane s-au retras din motive personale.

Un candidat a fost eliminat din concurs pentru fraudă, după ce a fost prins cu un telefon mobil, potrivit inspectorului școlar general al IȘJ Alba, Marcela Dărămuș.

Au fost organizate două centre de examen la Alba Iulia: Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” (252 de candidaţi) şi Colegiul Tehnic “Apulum” (200 de candidaţi). Testarea începe de la ora 10.00. Accesul candidaţilor în săli este între orele 8.00-9.00, pe baza actului de identitate.

AICI, lista candidaţilor înscrişi

Concursul s-a desfăşurat în aceleaşi condiţii ca şi anul trecut. Pentru a fi angajaţi pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 7 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică şi inspecţia specială la clasă.

Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obţină minimum nota 5 atât la proba scrisă, cât şi la proba practică şi inspecţia specială.

În judeţul Alba, din totalul de 747 posturi disponibile, 299 sunt cu normă întreagă, însă doar 57 sunt titularizabile.

AICI, Lista posturilor pentru concurs, perioadă nedeterminată din ALBA ordonate după localitate, unitate de învăţământ disciplină.

AICI, Lista posturilor pentru concurs, perioadă determinată din ALBA ordonate după localitate, unitate de învăţământ disciplină.

Potrivit inspectorului şcolar de specialitate în resurse umane de la IŞJ Alba, Constantin Negucioiu, cele mai căutate posturi sunt cele de educatoare şi învăţători (profesori de învăţământ primar). Cei mai mulţi candidaţi înscrişi (96) sunt pentru posturi de educatoare, 80 pentru profesori de învăţământ primar, 42 pentru predarea limbii engleze, 38 pentru posturi de profesor de limba română şi 27 pentru educaţie fizică şi sport.

Alţi 22 au ales Istoria, 21 Matematica, 17 Religia ortodoxă şi 14 Limba franceză.

Rezultatele concursului se afişează la sediile centrelor de examen din Alba Iulia şi al inspectoratului şcolar, dar şi pe site-ul Titularizare 2016. Lucrările sunt corectate în alt judeţ, iar notele finale vor fi cunoscute în 3 august.

Repartizarea candidaţilor pentru angajare pe perioadă nedeterminată se face în şedinţe publice organizate în 8 august. Repartizările posturilor pentru suplinitori vor avea loc în 19 august.

AICI, integral, meteodologia pentru Titularizare 2016.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax