Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

TITULARIZARE 2017 în ALBA: Jumătate dintre posturile pe perioadă nedeterminată au fost repartizate. Următoarea şedinţă, în 28 august

Publicat

tabele titularizare repartizare posturi În urma şedinţei de repartizare de miercuri a candidaţilor cu media minimum 7 după concursul de Titularizare 2017, de la IŞJ Alba, au fost ocupate jumătate dintre posturile vacante. Potrivit datelor transmise de inspector şcolar general adjunct Monalisa Borza, pentru Alba24, dintre cele 83 de posturi titularizabile, au fost repartizate 41, majoritatea pentru învăţători şi educatoare.

Au fost şi cazuri în care candidaţi cu media peste 7 nu au avut posturi disponibile în specialitatea lor, astfel încât unii dintre ei nu s-au prezentat la şedinţa din 26 iulie. Alte posturi nu au fost repartizate pentru că pentru acestea candidaţii nu aveau studii corespunzătoare, potrivit sursei citate.

Următoarea repartizare va pe 28 august, tot în şedinţă publică, pentru posturi pe perioadă determinată. Până atunci, va fi revizuită lista posturilor disponibile.

Reamintim că 170 de candidaţi din Alba au luat note peste 7 la concursul de Titularizare 2017 în acest an.

Vezi şi TITULARIZARE 2017: Peste 45% dintre candidaţi au luat peste 7 la proba scrisă, după contestaţii. TOP profesori după notele finale

Posturile didactice / catedrele vacante publicate pentru ocupare cu contract pe perioadă nedeterminată, rămase neocupate, se transformă în posturi pentru angajare pe perioadă determinată şi se ocupă în etapele ulterioare ale mobilităţii personalului didactic.

AICI, mai multe despre procedura de repartizare pe posturi.

Candidaţii repartizaţi au obligaţia de a se prezenta la post / catedră până cel târziu în data de 31 august 2017, în vederea încheierii contractului individual de muncă. În cazul neprezentării la post în termen de maximum trei zile, de la data de 31 august, pentru încheierea contractului individual de muncă, se revocă repartizarea.

Vezi şi CENTRALIZATOR_sedinte repartizare_IUL-AUG-SEPT-2017

Potrivit calendarului publicat de Ministerul Educaţiei, pe 28 august se face repartizarea candidaţilor cu media de repartizare minimum 7 (şapte) la concursul naţional de ocupare a posturilor didactice / catedrelor vacante / rezervate în învăţământul preuniversitar, sesiunea 2017, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, având prioritate candidaţii care beneficiază şi de prelungirea duratei contractelor individuale de muncă în anul şcolar 2017-2018, în baza mediei de repartizare 7 (şapte) la concursurile naţionale de ocupare a posturilor didactice / catedrelor vacante / rezervate în învăţământul preuniversitare, sesiunile 2016 şi/sau 2015, respectiv 2016, 2015, 2014 şi/sau 2013, pentru învăţători / institutori / profesori pentru învăţământul primar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax