Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Toamna se numără… bostanii” pentru elevii Școlii Primare din Hăpria. Au colorat, au decorat și și-au prezentat „creațiile” în fața juriului

Publicat

12193347_922514527828255_7409455529648423177_n Elevii de la Şcoala Primară din Hăpria, comuna Ciugud, au aşteptat cu mare nerăbdare sosirea toamnei. Aceste lucru se datorează şi faptului că toamna este anotimpul unei activităţi a şcolii care a ajuns la ediţia a X-a: „Toamna se numără… bostanii”. Activitatea coordonată de prof. Sorina Mărginean de la Școala Primară Hăpria s-a desfășurat anul acesta în parteneriat cu Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Alba Iulia prin prof. Muntean Virginia și d-na prof. Simona Vintilă de la Școala Primară Oarda de Jos.

Sărbătoarea a avut loc în data de 30 octombrie şi s-a desfăşurat în incinta şcolii din Hăpria. Pregătirile au început cu mult timp în urmă: elevii au pictat, au colorat, au lipit, au cusut şi au construit tot felul de minunăţii: fructe, legume din hărtie, carton sau plastilină, peisaje de toamnă, omuleţi din legume. Toate desenele, machetele sau colajele realizate au împodobit holurile școlii și sălile de clasă. Un plus de noutate în acest an a fost întâlnirea directă dintre elevii Școlii Primare din Hăpria și elevii de la Școala Primară Oarda de Jos.

Un punct important în desfăşurarea activităţii l-a constituit concursul BOSTANILOR. Fiecare elev a ales şi a adus în faţa juriului bostanul său, apoi a prezentat povestea acestuia. Juriul, format din părinţi ai elevilor, a ales dintre toţi bostanii, pe cel mai interesant atât din punct de vedere al modului în care a fost realizat, dar şi al modului în care a fost prezentat.

De asemenea, elevii au recitat poezii despre toamnă și au dat citire compunerilor scrise de ei pe această temă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax