|

TOP 10 cele mai bune cântece din 2014. Vezi care sunt preferinţele pentru producţiile muzicale ale anului

partitura muzicala Un top cu cele mai bune cântece ale anului 2014 a fost realizat de revista Billboard, recunoscută în special pentru clasamentele muzicale ce țin evidența celor mai populare melodii și albume. Vă invităm să vedeţi preferinţele publicului în acest an.

Pe prima poziție a podiumului în acest top este melodia „Chandelier”, interpretată de Sia. Acesta  a fost desemnat cel mai bun cântec al anului 2014, într-un top realizat de editorii revistei Billboard.

Podiumul este completat de cântecele „i”, al lui Kendrick Lamar, şi „Take me to the church”, interpretat de Hozier.

De asemenea, locul al patrulea a fost ocupat de piesa „Rather Be”, cântată de Clean Bandit şi Jess Glynne, iar pe locul al cincilea s-a situat „Burnin’ It Down”, a lui Jason Aldean.

Topul este completat de melodia „2 On”, de Tinashe featuring ScHoolboy Q, care a ocupat poziţia a şasea, şi „Flawless (Remix)”, a lui Beyonce şi Nicki Minaj, pe locul al şaptelea.

Ultimele trei locuri ale topului realizat de Billboard sunt ocupate de melodiile „I Wanna Get Better”, a celor de la Bleachers, „Black space”, a lui Taylor Swift, şi „She looks so perfect”, a celor de la 5 Seconds of Summer.

sursa: mediafax

URL scurt: http://alba24.ro/?p=376536avatar Publicat de pe 14 decembrie 2014 şi actualizat pe 13 decembrie 2014.
Publicat în ACTUALITATE, Muzica.
Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

PublicitatePublicitatePublicitate

Publicitate

Comentate recent

  • Justitiarul: Pentru asa ceva ar trebui reintrodusa pedespsa cu moartea!!! Un astfel de calau nu are de ce sa mai fie...
  • Vasile: Trag speranta ca judecatorii vor lua masuri ca acest animal de prada sa nu mai poata respira aerul libertatii...
  • Tara lui Papura Voda: Daca primavara-vara, cand e perioada cea mai potrivita, lucrarile abia inainteaza pe primele 2...
  • Ghita: Domnul Dirzu in ce calitate la sedinta? Intalnirile de lucru nu se mai fac decat sub atenta indrumare a...
  • Cristina: Am vazut titlul, doar inceputul acestuia. Am intrat repede pe articol, ca sa citesc: iata, ceva despre...

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI