Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

TOP 10 cele mai bune cântece din 2014. Vezi care sunt preferinţele pentru producţiile muzicale ale anului

Publicat

partitura muzicala Un top cu cele mai bune cântece ale anului 2014 a fost realizat de revista Billboard, recunoscută în special pentru clasamentele muzicale ce țin evidența celor mai populare melodii și albume. Vă invităm să vedeţi preferinţele publicului în acest an.

Pe prima poziție a podiumului în acest top este melodia „Chandelier”, interpretată de Sia. Acesta  a fost desemnat cel mai bun cântec al anului 2014, într-un top realizat de editorii revistei Billboard.

Podiumul este completat de cântecele „i”, al lui Kendrick Lamar, şi „Take me to the church”, interpretat de Hozier.

De asemenea, locul al patrulea a fost ocupat de piesa „Rather Be”, cântată de Clean Bandit şi Jess Glynne, iar pe locul al cincilea s-a situat „Burnin’ It Down”, a lui Jason Aldean.

Topul este completat de melodia „2 On”, de Tinashe featuring ScHoolboy Q, care a ocupat poziţia a şasea, şi „Flawless (Remix)”, a lui Beyonce şi Nicki Minaj, pe locul al şaptelea.

Ultimele trei locuri ale topului realizat de Billboard sunt ocupate de melodiile „I Wanna Get Better”, a celor de la Bleachers, „Black space”, a lui Taylor Swift, şi „She looks so perfect”, a celor de la 5 Seconds of Summer.

sursa: mediafax

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax