Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Top 5 meserii bănoase în județul Alba: Un notar din Alba Iulia a obținut în 2011 venituri totale de 800.000 de lei

Publicat

Chiar și în plină recesiune, există încă meserii de pe urma cărora cei care le practică obțin sume frumușele și chiar își permit să  pună bani deoparte pentru „zile negre”. Această situație este reflectată perfect și în Alba Iulia, un de un notar a reușit, în 2011, să-și întregească conturile cu suma totală de peste 800.000 de lei din activitățile întreprinse.

După ce v-am prezentat o analiză a celor mai mari pensii din Alba, ne-am îndreptat atenţia și asupra veniturilor de top pe care le obțin cetățenii județului și am realizat un clasament al celor mai bănoase 5 meserii, la ora actuală în Alba.

O analiză a veniturilor încasate în Alba, în 2011, ne arată că activitatea cea mai profitabilă a fost cea de notariat. Pe locul 1 în topul nostru se regăsește un notar din Alba Iulia care a realizat, în anul precedent, de pe urma profesiei liberale, a activităților independente, precum și din salarii și închirieri, un venit total de  800.000 de lei. Pe locul 2 în același clasament al veniturilor mari se regăsește tot un notar din Alba Iulia.

Locul 3 în topul nostru este deținut de un albaiulian care a obținut în 2011 venituri considerabile din drepturi de proprietate intelectuală, iar pe locul 4 se poziționează proprietarul unui cabinet individual de insolvență din Alba Iulia. Toate aceste persoane au încasat în 2011 sume totale de peste 500.000 de lei.

Locul 5 în clasamentul celor mai mari venituri din Alba este ocupat de un contabil din Alba Iulia, care și-a rotunjit conturile în 2011 cu  491.000 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax