Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Tragedie în comuna Ponor: Un tânăr de 28 de ani şi-a pierdut viaţa după ce a fost prins sub un tractor, într-o pădure

Publicat

pol

masina politie Un tânăr în vârstă de 28 de ani din comuna Ponor și-a pierdut viața, după ce a fost prins sub un tractor. Tragedia s-a produs joi după-amiaza, într-o pădure de pe raza localităţii Valea Rece. În urma accidentului acesta a suferit leziuni și nu a mai putut fi salvat.

În data de 30 octombrie, la ora 13.44, poliţiştii Postului de Poliţie Ponor au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza localităţii Valea Rece, în locul numit Ponorel, o persoană a fost prinsă sub un tractor şi a suferit leziuni.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului, a rezultat că Z.R.D., de 28 de ani, din comuna Ponor, în timp ce manevra în pădure un tractor fără cabină, s-a răsturnat şi a fost prins între utilaj şi sol.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj SMURD, însă victima nu a putut fi salvată şi a decedat la locul accidentului.

Cercetările sunt continuate.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Flavius

    sâmbătă, 01.11.2014 at 15:21

    Dumnezeu sa-l odihneasca in pace,pacat era un baiat foarte muncitor ,si un proaspat Tatic foarte bun ,in urma lui a lasat o Sotie tanara si pe fiul lor Matei de 3 Saptamani, Pacat a plecat prea repede dintre noi . Nu te vom uita niciodata vei ramane pentru totdeauan un gandurie si in Sufletele noastre Te Iubim Raul.

    Un Inger sa ridicat la cer ca sa pazeasca,sa ocroteasca alti 2 Ingeri .

    Dumnezeu sa te Ocroteasca in Paradisul si Imparatia lui.

    Flavius

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax