Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tragedie la Ocna Mureş: Bărbat de 56 de ani, găsit mort, la cinci zile după ce a fost dat dispărut. Era cioban la o stână din comuna Lopadea Nouă

Publicat

oi turma deal Tragedie într-o familie din Ocna Mureş. Corpul neînsufleţit al unui bărbat de 56 de ani a fost găsit, după mai multe zile de căutări, în apropierea unei stâne la care acesta era cioban. Trupul era în stare de putrefacţie.

Potrivit IPJ Alba, bărbatul. S.F. (56 de ani), din Ocna Mureş, era dat dispărut de familie de săptămâna trecută, în 5 august. Sora lui a anunţat autorităţile că acesta plecase de la o stână din satul Asinip, comuna Lopadea Nouă, şi nu s-a mai întors.

Miercuri, a fost organizată o acţiune amplă de căutare. Din datele IPJ Alba, au participat poliţişti, echipaje ISU, Salvamont din judeţele Alba şi Cluj, dar şi voluntari din comunele Hopârta şi Lopadea Nouă. În aceeaşi zi, după ora 11.00, a fost găsit trupul neînsufleţit al bărbatului, într-un şanţ cu vegetaţie înaltă, la o distanţă de circa un kilometru şi 200 de metri de locul unde fusese văzut ultima dată (stâna). Corpul se afla în stare de putrefacţie.

A fost transportat la morga de la spitalul din Aiud, iar concluzia după necropsie a fost că moartea a survenit pe fondul unor probleme cardiace. În acest caz, nu sunt suspiciuni privind condiţiile în care s-a produs decesul, potrivit IPJ Alba.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax