Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

TRAGEDIE pe PÂRTIA de la Transalpina Ski Resort. Un albaiulian de 41 de ani și-a pierdut viața într-un accident la schi

Publicat

12540580_1273545735994572_3285487811854026127_n Un albaiulian de 41 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident pe pârtia din Vidra, la Domeniul Schiabil Transalpina de la Voineasa. Adrian Moldoveanu, un apreciat tehnician dentar din Alba Iulia a murit în urma unor leziuni grave. În timp ce cobora pe o pârtie cu grad mare de dificultate schiorul și-a agățat coada unuia dintre schiuri de rădăcina unui copac și a intrat circa 5 metri în pădure unde s-a izbit deosebit de violent de un ciot al unui arbore ce a fost tăiat atunci cand a fost amenajat domeniul schiabil de pe malul lacului Vidra.

Accidentul de la Transalpina Ski Resort s-a petrecut vineri, în jurul orei 11.00. Potrivit jandarmilor montani din Vâlcea, Adrian Moldoveanu. s-a abătut de la traseul permis pentru schi și a intrat pe „pârtia neagră”, unde, în acel moment, accesul era interzis.

Jandarmii montani spun că bărbatul s-a izbit cu pieptul de un trunchi de copac. Salvamontiștii s-au deplasat la fața locului şi l-au găsit pe bărbat conștient, dar acuza dureri severe. A fost chemat şi un echipaj aerian de intervenţie, un elicopter SMURD Târgu Mureş. Însă, potrivit surselor de la faţa locului, echipajul respectiv nu a putut ajunge pentru că intervenea la alt caz.

transalpina ski Albaiulianul a fost transportat cu o salvare către Voineasa, aproximativ 30 de kilometri. Pe drum, în jurul orei 12.30, a intrat în stop cardio-respirator. Potrivit unor surse medicale, bărbatul nu prezenta leziuni externe.

Adrian Moldoveanu. era căsătorit și avea doi copii. Era unul dintre cei mai apreciați tehnicieni dentari din Alba Iulia.

Schia de la 6 ani iar una dintre pasiunile acestuia erau sporturile extreme, iar persoane din anturajul lui spun că era un schior foarte bun.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Traian, Chicago

    sâmbătă, 13.02.2016 at 11:24

    O sa ramai in gandurile noastre intotdeauna Gaina!

  2. Dana

    sâmbătă, 13.02.2016 at 17:53

    Ramas bun suflet bun !!! Sincere condoleante familei !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax