Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Traian Berbeceanu „Polițistul Anului 2013”: Diplomă de onoare și plachetă oferite comisarului de Sindicatul Național al Polițiștilor

Publicat

Comisarul șef de la BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, a primit sâmbătă titlul de „Polițistul Anului 2013” conferit de Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual. Berbeceanu a primit o Diplomă de onoare și o plachetă, iar alături de el a fost premiat și vicepreședintele SNPPC Hunedoara, Vasile Bucuci. Titlul i-a fost acordat comisarului șef Traian Berbeceanu pentru „încrederea în mișcarea sindicală a polițiștilor și pentru contribuția adusă la creșterea forței SNPPC”.

Cei 132 de lideri de sindicat din Poliție, reuniți la Poiana Brașov în cadrul Conferinței SNPPC, au decis în unanimitate acordarea titlului de „Polițistul Anului 2013”, comisarului șef Traian Berbeceanu, fost șef al Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia. La eveniment, comisarul șef Traian Berbeceanu a fost însoțit de soția sa, Gabriela, de vicepreședintele SNPPC Hunedoara, Vasile Bucuci și de vicepreședintele SNPPC, Dumitru Coarnă. La intrarea în sala conferinței, toți cei 132 de polițiști s-au ridicat în picioare și i-au primit pe cei patru cu aplauze.

Vizibil emoționat, comisarul șef Traian Berbeceanu a mulțumit colegilor din Sindicatul Polițiștilor pentru distincția oferită: „Așa cum am promis, îmi voi dedica acțiunile pentru ca niciunui polițist din România să nu i se mai poată întâmpla ceea ce mi s-a întâmplat mie”, a declarat Traian Berbeceanu.

„Vă mulțumesc tuturor. Ca simplu membru de sindicat vreau să vă transmit un mesaj de solidaritate. SNPPC m-a sprijinit, se vede că lupta sindicală este una grea, dar trebuie făcut mai mult pentru polițiști. Sunteți lideri de sindicat, aleși cu speranță și încredere, vă rog să-i reprezentați pe cei care v-au ales cu demnitate”, a declarat Traian Berbeceanu.

Traian Berbeceanu a făcut un apel la unitate: „Marea mea durere în cei 23 de ani de carieră este că breasla noastră nu este la fel de unită cum este cazul jurnaliștilor de exemplu, al magistraților. Suntem uniți la șprițuri, la distracție, dar vreau să fim uniți și la necaz.”

Alături de fostul șef al BCCO Alba Iulia, polițistul hunedorean Vasile Bucuci a primit din partea SNPPC o Diplomă de onoare pentru meritul de a fi sprijinit mișcarea care l-a susținut pe Traian Berbeceanu în spațiul public. De altfel, titlul de „polițist al anului 2013” a fost oferit lui Traian Berbeceanu la propunerea vicepreședintelui SNPPC Hunedoara, Vasile Bucuci.

La evenimentul care a avut loc la Poiana Brașov au participat și reprezentanți din conducerea Ministerului Afacerilor Interne și șefi de structuri naționale.

Sursa: hunedoaralibera.ro

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. un eu

    luni, 12.05.2014 la 09:14

    daca ,,politistul anului 2013” a fost si ”arestatul anului 2013” – va dati seama ce puteri discretionare au la acest moment procurorii? de fapt pot face orice!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate

ECONOMIE

Bani de la stat pentru alegeri: Dacă va candida, Mircea Hava va putea cheltui 1,5 milioane de lei la europarlamentare

Publicat

colaj europarlamentare

Printr-o ordonanță de urgență, Guvernul României, a decis că banii primiți drept subvenții de către partidele poltitice pot fi folosiți în campaniile electorale. Cum românii sunt așteptați la urne de două ori în 2019, pentru europarlamentare și la sfârșit de an pentru alegerea președintelui, la ”umbra” conflictelor din justiție, OUG-ul a trecut fără a face […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO ŞTIREA TA: Obstacole „naturale” pe drumurile din Apuseni. Brazi „plantaţi” în gropile de pe DN 75

Publicat

brazi plantati pe sosea

Aşa cum vara unii participanţi la trafic obişnuiau să pună panseluţe în „craterele” apărute pe carosabil, acum în Apuseni se plantează brazi în gropile din asfalt. Exemplul este în fotografiile surprinse de un cititor Alba24, pe DN75. Sunt gropi semnalizate „natural”, dar şi obstacole cu potenţial pericol pentru şoferii care nu le observă la timp. […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

FOTO: O femeie rănită şi o casă distrusă în INCENDIU, la Vama Seacă. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale

Publicat

casa incendiu

O femeie a fost rănită şi o casă distrusă într-un incendiu petrecut vineri după-amiaza în localitatea Vama Seacă. Au intevenit pompierii din Aiud, în colaborare cu voluntari SVSU Hopârta. Potrivit ISU Alba, pompierii au acţionat cu două autospeciale și o ambulanță SMURD, pentru stingerea incendiului izbucnit la o locuință din localitatea Vama Seacă. Flăcările au […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Barurile din Alba Iulia, Aiud, Sebeș, Blaj și Câmpeni, controlate de ISU. Amenzi de 19.000 de lei și 32 de avertismente

Publicat

autorizatia-de-securitate-la-incendiu-se-va-putea-obtine-pana-la-30-iunie-2017-a872

Nouă amenzi în valoare de 19.000 de lei și 32 de avertismenete au fost aplicate de ISU Alba în urma unei acțiuni de control a operatori economici din județul Alba. În perioada 09 – 17 februarie, la nivelul județului Alba s-au desfășurat un număr de 8 controale de prevenire la operatori economici care desfășurau activitați […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate