Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transport ilegal de cupru, plumb şi alamă, oprit la Ighiu. Deşeurile, transportate cu un autoturism înmatriculat în Bulgaria, au fost confiscate

Publicat

Poliţiştii din Ighiu au confiscat, joi, 441 kilograme de deşeuri neferoase transportate ilegal de un bărbat din Teleorman, cu un autoturism înmatriculat în Bulgaria. Şoferul nu a putut prezenta documente legale de provenienţă pentru acestea.

Agenţi din cadrul Postului de Poliţie Ighiu au oprit, joi, la ora 14.30, pe DN 74, pe raza comunei, un autoturism înmatriculat în Bulgaria, condus de B.T., de 44 ani, din judeţul Teleorman.

Cu ocazia controlului efectuat de poliţişti, aceştia au stabilit că în autoturism se transporta cantitatea de 157 kg deşeuri din cupru, 270 kg deşeuri din plumb şi 14 kg deşeuri din alama, fără ca bărbatul să deţină documente legale de provenienţă.

Față de B.T. a fost luată măsura sancționării contravenţionale, iar deşeurile, în valoare de 3.327 lei, au fost ridicate în vederea confiscării.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax