Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transport ilegal de lemn oprit la Horea, în Apuseni. Şoferul transporta cherestea fără acte, cu un tractor neînmatriculat

Publicat

cherestea Un bărbat din Scărişoara care transporta patru metri cubi de cherestea, fără acte, cu un tractor neînmatriculat, s-a ales cu dosar penal după ce a avut „ghinionul” să fie oprit de poliţişti, la Horea.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, în jurul orei 17.50, poliţiştii Postului de Poliţie Horea au oprit pentru control un tractor condus de D.V.M., de 42 de ani, din comuna Scărișoara, a cărui remorcă era încărcată cu material lemnos.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că plăcuţele provizorii de înmatriculare ale tractorului erau expirate, remorca nu era înmatriculată în circulaţie, iar conducătorul tractorului nu a putut prezenta documentele legale de provenienţă şi transport pentru cei 4 metri cubi de cherestea transportată.

Poliţiştii au luat măsura sancţionării contravenţionale a conducătorului tractorului, iar materialul lemnos a fost confiscat. Totodată, a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. A.D.

    joi, 09.06.2016 at 18:21

    Omul ar trebui premiat daca a mai gasit lemn de taiat in Horea cea cheala :)))…..Lasand gluma la o parte ..din miile de platforme ce iau drumul Sebesului \ Osterreich…toate au fost legale !!!!! :)))) Tot o gluma !!! Acesti oameni care au „imprumutat” austriecilor tot aurul-verde al Apusenilor sunt aceeasi care , sub comanda baronului lor local au iesit acum cativa ani sa protesteze impotriva rosienilor care ar fi vandut zice-se aurul canadienilor :)))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax