Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transport ilegal de lemn, oprit pe DN1, la Galda de Jos: Poliţiştii au confiscat peste 20 mc de material lemnos şi l-au amendat pe un şofer din Vâlcea

Publicat

tir lemnPoliţiştii din Alba au oprit luni un transport ilegal de lemn, pe DN1, la Galda de Jos. Un bărbat din Vâlcea, şoferul unui camion cu remorcă încărcat cu peste 20 de metri cubi de material lemnos, avea acte neconforme pentru marfa transportată.

Luni, 5 octombrie, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, în timp ce desfășurau activităţi de combatere a transportului ilegal de material lemnos, în conformitate cu Planul de acţiune „Scutul Pădurii 2015”, au depistat un camion cu remorcă, încărcat cu 20,11 metri cubi material lemnos, ce era condus pe DN 1, pe raza comunei Galda de Jos, de un bărbat din judeţul Vâlcea.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că menţiunile făcute în documentele de însoţire a materialului lemnos, nu corespundeau, din punct de vedere cantitativ, cu realitatea.

Şoferul autoutilitarei a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 2.500 de lei, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost confiscată.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax