Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transportatorii de marfă şi persoane în vizorul poliţiştilor. Patru permise de conducere suspendate şi două certificate de înmatriculare retrase pentru lipsă ITP

Publicat

În perioada 21-27 iulie poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, au organizat pe raza judeţului, o acţiune pentru verificarea legalităţii transportului de persoane şi mărfuri. Au fost aplicate 180 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 29.920 lei. Au fost de asemenea reţinute în vederea suspendării 3 permise de conducere, dintre care unul pentru alcool şi retras un certificat de înmatriculare pentru lipsă ITP în cazul transportatorilor de marfă. Un şofer care transporta oameni s-a ales cu permisul suspendat pentru că a efectuat o depăşire neregulamentară.

Dintre acestea, 133 au fost aplicate transportatorilor de marfă, după cum urmează: 20 pentru viteză, 26 pentru centură, 1 pentru alcool, 4 pentru nerespectare timpi de odihnă, 3 pentru defecţiuni tehnice (1 lipsă ITP), 5 pentru neasigurare încărcătură, 18 lipsă documente (2 lipsă atestat profesional), restul de 56 constituind alte abateri de la norme în vigoare.

Au fost de asemenea reţinute în vederea suspendării 3 permise de conducere, dintre care 1 pentru alcool şi retras un certificat de înmatriculare pentru lipsă ITP.

În ceea ce priveşte transportatorii de persoane, acestora le-au fost aplicate 47 de sancţiuni contravenţionale, din care 11 la viteză, 9 pentru neportul centurii de siguranţă, 1 pentru defecţiuni tehnice, 2 pentru transportul a mai multor persoane decât nr. de locuri prevăzute în certificatul de înmatriculare al vehiculului, 10 pentru lipsă documente, iar 14 constituind alte abateri de la normele în vigoare.

Totodată a fost reţinut în vederea suspendării 1 permis de conducere pentru efectuarea unei depăşiri neregulamentare şi retras un certificat de înmatriculare pentru lipsă ITP.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax