Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Transporturi ilegale de lemn, oprite în Apuseni: Poliţiştii au confiscat peste 40 mc de material lemnos transportat fără acte

Publicat

TIR cu lemn Poliţiştii din Apuseni au confiscat, joi, peste 40 mc de lemn, după ce au depistat în trafic două camioane, conduse de şoferi din Poşaga şi Vadu Moţilor, care nu aveau acte pe cantitatea de material lemnos transportată. Cei doi au fost amendaţi.

Joi, 17 martie, în jurul orei 20.30, polițiștii Postului de Poliție Lupșa, în timp ce acţionau împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Sălciua au oprit, pentru control, un camion condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna Poşaga, care transporta 24 de metri cubi de material lemnos nemarcat şi pentru care şoferul nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

Tot joi seara, poliţiştii Postului de Poliţie Horea, în timp ce acţionau împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Horea Apuseni au oprit pentru control, pe DN 1R, pe raza comunei Horea, o autoutilitară condusă de un tânăr de 26 de ani, din comuna Vadu Moţilor.

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat transportul de 17 metri cubi de material lemnos, aflat într-un camion, nu era însoţit de documente legale de provenienţă şi transport.

Cei doi şoferi camionului au fost sancţionaţi, iar lemnul a fost confiscat.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax