Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Traseele Blaj – Cergău Mare şi Blaj – Roşia de Secaş vor fi atribuite firmei „Gicu Trans”. Vezi tarifele propuse pentru bilete şi abonamente

Publicat

Traseele Blaj – Cergău Mare și Blaj – Roșia de Secaș vor fi atribuite firmei de transport public „Gicu Trans” SRL, dacă proiectul în acest sens trece de votul consilierilor judeţeni din şedinţa de luni. A fost singurul operator care și-a exprimat disponibilitatea de a asigura transportul public în zonă, după ce Excelent Trans” SRL a renunţat la acest serviciu, considerând traseul nerentabil. De asemenea, a fost propus şi tariful biletelor şi abonamentelor utilizate de operator, începând cu 1 august.

Primăriile comunelor Cergău şi Roşia de Secaş au solicitat Consiliului Județean Alba măsuri urgente pentru asigurarea transportului public de persoane pe traseele Blaj – Cergău şi Blaj – Roşia de Secaş, având în vedere faptul că un număr mare de persoane din localitățile situate pe acest traseu fac naveta la Aiud unde au locurile de muncă, la acestea adăugându-se, în perioada cursurilor școlare, elevii navetiști.

Până în prezent ş-a exprimat disponibilitatea de a efectua serviciul de transport public judeţean de persoane prin curse regulate, prin atribuirea directă, pe aceste trasee, operatorul de transport rutier „Gicu Trans” SRL.

Tarifele propuse începând cu data de 1 august (TVA 24%):

0-3 km: 2 lei/bilet, 70 lei abonament

4-13 km: 5 lei/bilet, 150 lei abonament

14-17 km: 7 lei/bilet, 170 lei abonament

18-25 km: 8 lei/bilet, 190 lei abonament

26-32 km: 9 lei/bilet, 200 lei abonament

Proiectul de hotărâre privind „aprobarea atribuirii directe a traseelor Blaj – Cergău şi Blaj – Roşia de Secaş din Programul de transport public județean de persoane prin curse regulate pentru perioada 1 iulie 2008 – 31 decembrie 2013, în județul Alba şi stabilirea tarifelor utilizate de către operator” va fi supus votului consilierilor judeţeni în şedinţa de luni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax