Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei fermieri, candidații Partidului Mișcarea Populară pentru primăriile Lunca Mureșului, Berghin și Ighiu

Publicat

IMG_2473 Și în această săptămână Partidul Mișcarea Populară a prezentat candidați care intră în lupta electorală din vara acestui an. Trei fermieri vor candida pentru primăriile Lunca Mureșului, Berghin și Ighiu.

Campania electorală debutează în luna mai, iar până atunci MP vrea să se asigure că are toți candidații desemnați și activi.

Conducerea organizaţiei din Alba a Partidului Mișcarea Populară își prezintă în fiecare săptămână candidații pentru diferite săptămâni.

Vineri au fost prezentați candidații pentru comunele Luna Mureșului, Berghin și Ighiu.

Din partea MP, pentru funcţia de primar la comuna Lunca Mureşului,  va candida la Ernest Finna, un fermier în vârstă de 39 de ani. Este căsătorit, are doi băieți și a terminat Liceul Agricol din Aiud. Acesta are o fermă de animale în comună și spune că s-a hotărât să candideze și să se implice în viața politică pentru a schimba ceva în comunitatea în care trăiește.

„Sper să pot să fiu de folos partidului, dar în general pentru comună pentru că ideea principală este să realizez ceva pentru că situația comunei la momentul de față este una dramatică” a spus Fira Ernest.

Pentru comuna Berghin, din partea MP va candida tot un fermier, Mihai Traian Coman, un tânăr de 25 de ani, probabil cel mai tânăr candidat anunțat până în prezent. Acesta a terminat Facultatea de Drept din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, însă se ocupă de creșterea animalelor și lucrează la o firmă de transporturi.

„Am ales să candidez deoarece consider că este nevoie de o schimbare și noi, tinerii, să avem o șansă de a ne pune în valoare și de a ajuta la dezvoltarea și ridicarea comunei”, a declarat Coman.

Al treilea candidat prezentat la conferința MP este Cornel Stanciu vârstă de 36 de ani, care vizează funcţia de primar la Ighiu. Acesta a terminat Liceul Industrial Metalurgic nr. 2 și spune că a lucrat în mai multe domenii. Momentan se ocupă de o fermă de animale și este președintele Asociației Crescătorilor de Animale pe comuna Ighiu.

„Am ales să mă implic în politică deoarece, pe comuna Ighiu, tineretul nu are nici condiții și nici perspectivă de viitor. Vreau să ofer o posibilitate prietenilor plecați în străinătate care spun că nu vor să se mai întoarcă deoarece pe raza comunei nu se poate face nimic”, a declarat Cornel Stanciu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax