Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

Trei fermieri, candidații Partidului Mișcarea Populară pentru primăriile Lunca Mureșului, Berghin și Ighiu

Publicat


IMG_2473Și în această săptămână Partidul Mișcarea Populară a prezentat candidați care intră în lupta electorală din vara acestui an. Trei fermieri vor candida pentru primăriile Lunca Mureșului, Berghin și Ighiu.

Campania electorală debutează în luna mai, iar până atunci MP vrea să se asigure că are toți candidații desemnați și activi.

Conducerea organizaţiei din Alba a Partidului Mișcarea Populară își prezintă în fiecare săptămână candidații pentru diferite săptămâni.

Vineri au fost prezentați candidații pentru comunele Luna Mureșului, Berghin și Ighiu.

Din partea MP, pentru funcţia de primar la comuna Lunca Mureşului,  va candida la Ernest Finna, un fermier în vârstă de 39 de ani. Este căsătorit, are doi băieți și a terminat Liceul Agricol din Aiud. Acesta are o fermă de animale în comună și spune că s-a hotărât să candideze și să se implice în viața politică pentru a schimba ceva în comunitatea în care trăiește.

„Sper să pot să fiu de folos partidului, dar în general pentru comună pentru că ideea principală este să realizez ceva pentru că situația comunei la momentul de față este una dramatică” a spus Fira Ernest.

Pentru comuna Berghin, din partea MP va candida tot un fermier, Mihai Traian Coman, un tânăr de 25 de ani, probabil cel mai tânăr candidat anunțat până în prezent. Acesta a terminat Facultatea de Drept din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, însă se ocupă de creșterea animalelor și lucrează la o firmă de transporturi.

„Am ales să candidez deoarece consider că este nevoie de o schimbare și noi, tinerii, să avem o șansă de a ne pune în valoare și de a ajuta la dezvoltarea și ridicarea comunei”, a declarat Coman.

Al treilea candidat prezentat la conferința MP este Cornel Stanciu vârstă de 36 de ani, care vizează funcţia de primar la Ighiu. Acesta a terminat Liceul Industrial Metalurgic nr. 2 și spune că a lucrat în mai multe domenii. Momentan se ocupă de o fermă de animale și este președintele Asociației Crescătorilor de Animale pe comuna Ighiu.

„Am ales să mă implic în politică deoarece, pe comuna Ighiu, tineretul nu are nici condiții și nici perspectivă de viitor. Vreau să ofer o posibilitate prietenilor plecați în străinătate care spun că nu vor să se mai întoarcă deoarece pe raza comunei nu se poate face nimic”, a declarat Cornel Stanciu.


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

SÂMBĂTĂ: Racla cu moaștele Sfintei Maria Magdalena, adusă la Alba Iulia, cu prilejul sărbătorii Sfinților Mărturisitori Ardeleni

Publicat

moaste, catedrala pelerini

În data de 21 octombrie, Biserica Ortodoxă face pomenirea de peste an a Sfinților Cuvioși Mărturisitori Visarion și Sofronie și a Sfântului Mucenic Oprea, a Sfinților Preoți Mărturisitori Ioan din Galeș și Moise Măcinic din Sibiel, cunoscuți ca Sfinții Mărturisitori Ardeleni. Cu acest prilej, Arhiepiscopia Ortodoxă a Alba Iuliei va fi îmbrăcată în haină de […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

ANUNȚ: Grădinița cu Program Prelungit nr. 2 din Aiud angajează îngrijitor curățenie. Condiții de participare

Publicat

locuri de munca 1

Grădinița cu Program Prelungit nr.2 Aiud organizează concurs în baza HG 286/2011 și HG 1027/2014, la sediul Grădiniței cu Program Prelungit nr.2 din str. Unirii, nr.10, Jud. Alba în data de 07.11.2019, ora 13,00 proba practică și în data de 12.11.2019 ora 13, interviul, pentru ocuparea postului contractual vacant de îngrijitor curățenie, în cadrul Grădiniței […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Comunicat Florin Roman, deputat PNL de Alba: Parlamentul a adoptat o lege pentru extinderea cimitirului din Alba Iulia

Publicat

Florin Roman

Deputatul PNL de Alba, Florin Roman a transmis că Parlamentul a adoptat marți un proiect de lege pentru modificarea legii privind cimitirele, crematoriile și serviciile funerare, care scoate practic extinderea cimitirelor existente din circuitul anevoios al autorizării. „La solicitarea viceprimarului cu atribuții de primar, Paul Voicu, în calitate de deputat PNL, am inițiat un proiect […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Peste 33.000 de doze de vaccin antigripal, în acest sezon, pentru județul Alba. Când ajung primele doze la medicii de familie

Publicat

vaccin gripa

Direcția de Sănătate Publică (DSP) Alba primește, de la Ministerul Sănătății, în acest sezon, în patru tranșe, 33.030 de doze de vaccin împotriva gripei, care vor ajunge, în mare parte, la medicii de familie pentru imunizarea populației, dar și în spitale pentru personalul medical.  La mijlocul lunii septembrie în județul Alba a ajuns prima tranșă […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate