Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei minori din Sărăcsău și o femeie din Câlnic, cu dosar penal pentru furt. Au sustras legume de sezon şi lucernă

Publicat

rosii O femeie în vârstă de 55 de ani din comuna Câlnic s-a ales cu dosar penal după ce a fost prinsă în flagrant de polițiști, sâmbătă, în timp ce sustrăgea 30 de kilograme de roșii culese din grădina unui localnic. Cu o zi în urmă, alți trei minori în vârstă de 16 și 17 ani s-au ales cu dosar penal după ce au fost depistați de către polițiști în timp ce sustrăgeau lucerna uscată de pe un teren agricol din localitatea Sărăcsău.

Vineri, 28 august, la ora 20.48, în urma unui apel prin 112, prin care se sesiza faptul că de pe un teren agricol din localitatea Sărăcsău, sunt sustrase furaje, poliţiştii Postului de Poliţie Şibot au reușit depistarea în flagrant delict a trei minori, de 16 şi 17 ani, care încărcau, într-o căruţă, lucerna uscată de pe un teren agricol aparţinând unui cetăţean din localitate.

Faţă de minori a fost întocmit dosar penal pentru furt, iar furajele au fost restituite păgubitului.

Sâmbătă, 29 august, în jurul orei 21.00, poliţiştii Postului de Poliţie Câlnic, în timp ce efectuau serviciul de patrulare împreună cu poliţiştii Postului de Poliţiei Gârbova au depistat-o pe o femeie de 55 de ani, din comuna Câlnic, în timp ce sustrăgea 30 de kilograme de roşii culese din grădina de zarzavaturi a unui cetăţean din comună.

Prejudiciul a fost recuperat şi restituit păgubitului, iar faţă de femeie a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax