Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei persoane au murit şi alta a fost rănită grav în accidente rutiere petrecute în Alba, în weekend. Poliţiştii avertizează şoferii

Publicat

Poliţiştii din Alba trag un semnal de alarmă asupra unor evenimente rutiere deosebit de grave petrecute în acest weekend pe şoselele din Alba. Trei persoane şi-au pierdut viaţa în accidente de circulaţie şi o alta a fost rănită grav.

Sâmbătă, la ora 16.35, un bărbat şi o femeie din Hunedoara, ambii de 41 de ani, şi-au pierdut viaţa într-un accident produs pe DN7, lângă Şibot, între două autoturisme şi un TIR. Vezi AICI detalii şi foto.

Sâmbătă seara, la ora 21.15, pe strada Tudor Vladimirescu din Alba Iulia, a avut loc un alt accident rutier, soldat cu decesul unei femei de 66 de ani din Mihalţ. Aceasta a trecut strada prin loc nepermis şi fără să se asigure şi a fost lovită consecutiv de două maşini, un taxi condus de un şofer din Alba Iulia care se afla sub influenţa alcoolului şi un autoturism condus de o tânără din Arad. Vezi AICI detalii.

Un alt accident grav s-a petrecut duminică, 15 septembrie, la ora 16.30, la intersecţia străzilor Vasile Alecsandri şi  Petru Maior din municipiul Alba Iulia. Doru C., de 35 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Stadion spre strada Gheorghe Şincai, ajuns la intersecţia cu strada Vasile Alecsandri, nu a respectat semnificația indicatorului ”Cedează trecerea” și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus de Petru M., de 25 de ani, din Cluj şi unui alt autoturism condus de Ionel O., de 52 de ani, din Alba Iulia, care circulau regulamentar pe strada Vasile Alecsandri, intrând în coliziune cu acesta.

Ca urmare a accidentului, conducătorul auto Petru M., a fost rănit uşor, iar Ioan M., de 50 de ani, din Alba Iulia, pasager in autoturismul condus de Petru M., a fost rănit grav, suferind o fractură de bazin şi alte excoriaţii la nivelul feţei. A rămas internat în spital.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba recomandă tuturor participanţilor la trafic să respecte normele rutiere în vigoare, pentru a preveni producerea unor evenimente rutiere nedorite.

Reprezentanţii Serviciului Poliţiei Rutiere recomandă conducătorilor auto să nu se urce sub influenţa băuturilor alcoolice la volan. Pe lângă pericolul producerii unui accident, şoferii riscă închisoarea de la unu la cinci ani.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. utu

    luni, 16.09.2013 at 13:03

    nu mai stati in boscheti ca sa dati amenzi ,patrulati in trafic si sanctionati pe cei care provoaca aceste accidente….fiti de folos celor care respecta regulile nu fiti obedienti fata de sefi care va cer tot mai multe amenzi!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax