Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE: Trei persoane au ajuns la spital, după un accident la Oiejdea. Două maşini s-au lovit frontal

Publicat

pol

Pe DN1, în zona Oiejdea, a fost semnalat un accident rutier, duminică dimineaţa, în jurul orei 9.40. Trei persoane au ajuns la spital, iar două dintre acestea au avut nevoie de intervenţia SMURD pentru descarcerare din maşină.

În accident au fost implicate două autovehicule, care s-au lovit frontal. Este vorba despre un Citroen şi Renault cu numere de Alba. Unul dintre acestea a intrat pe contrasens şi s-a izbit de autoturismul care circula regulamentar din sens opus.

Două persoane au rămas blocate în interiorul maşinii, pentru care a fost nevoie de intervenţia echipajului ISU, iar o a treia a ajuns şi ea la spital, în urma şocului produs de accident.

Traficul rutier a fost blocat pe DN1, până la scoaterea victimelor din autoturism.

UPDATE: Potrivit IPJ Alba, „la data de 27.05.2012, ora 09.48, pe D.N. 1, la km. 391+550 metri,  în afara localităţii Oiejdea, J.R., de 38 de ani, din comuna Sîntimbru, în timp ce conducea un autoturism, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra autoturismului şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 55 de ani din comuna Galda de Jos.

În urma accidentului, cei doi conducători auto şi o femeie în vârstă de 32 de ani, din comuna Sîntimbru, pasageră în primul autoturism, au fost răniţi grav.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax