Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Trei persoane trimise în judecată pentru tentativă de omor calificat. Au lovit cu pumnii şi picioarele un bătrân de 77 de ani

Publicat

judecart

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus, vineri, 4 mai, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpaţilor minori S.A. (în vârstă de 17 ani), S.L.C. (în vârstă de 14 ani) şi a inculpatului major Dorel Florian Barşon sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de omor deosebit de grav, tâlhărie şi violare de domiciliu.

Din probatoriul administrat în cauză, pe parcursul urmăririi penale, a reieşit următoarea situaţie de fapt:

În data de 6 aprilie, seara, inculpaţii au pătruns, fără drept, în locuinţa părţii vătămate C.G. (în vârstă de 77 de ani) cu scopul de a sustrage bunuri. Fiind surprinşi de către aceasta, inculpaţii au reacţionat violent, lovind-o cu pumnii şi picioarele, în mod repetat, preponderent în zona capului, cauzându-i leziuni grave care i-au pus viaţa în pericol.

De asemenea, inculpaţii minori S.A., S.L.C. şi inculpatul major Barşon Dorel Florian, au sustras din locuinţa părţii vătămate un telefon mobil, un card bancar şi suma de 16 lei.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Alba.

În luna aprilie, poliţiştii au reţinut un bărbat de 32 de ani din Jidvei şi doi minori, suspecţi că au pătruns în casa unui bătrân din localitate, l-au lovit cu picioarele şi pumnii în cap şi pe corp şi i-au furat telefonul mobil, bani şi un card bancar. Bătrânul a fost găsit în stare de inconştienţă şi se află  în comă, la spital. Cei trei sunt cercetaţi pentru tentativă de omor deosebit de grav, tâlhărie şi violare de domiciliu şi vor fi prezentaţi instanţei,  cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu cei ai Poliţiei Municipiului Blaj şi ai Secţiei de Poliţie Rurală nr. 6 Jidvei, cu sprijinul Serviciului de Informaţie şi Protecţie Internă Alba, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au efectuat cercetări în legătură cu comiterea unor infracţiuni de  tentativă de omor deosebit de grav, tâlhărie şi violare de domiciliu, asupra unui bărbat în vârstă de 77 de ani, din comuna Jidvei, judeţul Alba. Incidentul s-a petrecut în noaptea de 06/07.04.2012, iar miercuri, 11 aprilie, au fost identificaţi principalii suspecţi.

Aceştia sunt Dorel Florian Barşon de 32 de ani, S.A., de 16 ani şi un minor de 14 ani, toţi din comuna Jidvei, care în noaptea de 06/07.04.2012, au pătruns în curtea victimei, prin escaladarea porţii de acces, după care au intrat în casă, cu intenţia de a sustrage bunuri şi bani.

Fiind surprinşi de victimă, cei 3 suspecţi i-au aplicat mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele, în zona capului şi corpului, iar, după aducerea victimei în stare de inconştientă, i-au sustras telefonul mobil, 16 lei şi un card bancar.

Victima a fost găsită în data de 7 aprilie, seara, în locuinţa sa,  în stare de inconştienţă, de către o vecină care a anunţat poliţia. Ulterior, bărbatul a fost transportat la spitalul din Alba Iulia, unde a fost examinat de către medicul legist, care a concluzionat că leziunile suferite i-au pus în pericol viaţa.

În continuare, starea de sănătate a victimei este foarte gravă, acesta aflându-se în comă.

În urma cercetărilor, s-a reuşit recuperarea telefonului mobil şi a cardului bancar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax