Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei șoferi din Alba, cu dosare penale. Au fost prinși cu alcool la volan, de poliţişti la Alba Iulia, Decea şi Lodroman

Publicat

etilotestTrei şoferi din judeţul Alba s-au ales cu dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului, weekendul trecut. Aceştia au fost prinşi în trafic, de poliţişti, la Alba Iulia, Decea şi Lodroman.

Potrivit IPJ Alba, sâmbătă, 19 decembrie, ora 18.35, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud l-au depistat pe M.P., de 44 de ani, din comuna Mirăslău, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localităţii Decea, fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest a rezultat valoarea de 0,55 mg/litru alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de M.P., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 19 decembrie, în jurul orei 16.00, poliţiştii Postului de Poliţie Valea Lungă au oprit pentru control, pe raza localităţii Lodroman, un autoturism ce era condus de I.I., de 56 de ani, din comuna Valea Lungă. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de I.I., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 19 decembrie, în jurul orei 4.10, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe P.A., de 22 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Septimiu Severus din municipiu, fiind sub influenţa alcoolului. În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Faţă de P.A., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax