Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei șoferi din Cut, Teiuș și Săliștea, cu dosare penale. Sunt cercetaţi de poliţiştii din Alba, pentru infracţiuni rutiere

Publicat

actiune masina politia 1Trei bărbaţi din Cut, Teiuș și Săliștea s-au ales cu dosare penale, după ce au fost depistați de polițiștii din Alba, cu alcool „la bord”, fără permis sau conducând autovehicule neînmatriculate.

Potrivit IPJ Alba, miercuri, în jurul orei 16.49, poliţiştii de siguranță publică din cadrul Secției de Poliție Rurală Sebeș l-au depistat pe B.O. de 46 de ani, din comuna Cut, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Principală din Cut, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Sebeş unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de B.O., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

La data de 8 februarie, în jurul orei 18.10, poliţiştii Secției de Politie Rurală Blaj l-au depistat, pe DN 14B, pe un bărbat de 29 de ani, din oraşul Teiuş, judeţul Alba, în timp ce conducea, un autoturism fără a deţine permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Faţă de conducătorul auto a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

La data de 8 februarie, în jurul orei 9.45, poliţiştii Secției de Politie Rurală Vințu de Jos l-au depistat pe un bărbat de 36 de ani, din comuna Săliştea, judeţul Alba, în timp ce conducea, pe raza localităţii, un autoturism al cărui număr provizoriu de circulaţie era expirat.

Faţă de conducătorul auto a fost întocmit dosar penal în care este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax