Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei tineri din Sebeş şi Gârbova, cercetaţi pentru furt. Doi au sustras bani dintr-o locuinţă şi altul a păgubit o firmă

Publicat

hoti Trei tineri din Sebeş şi Gârbova s-au ales cu dosare penale pentru furturi comise de Revelion, respectiv în vara anului trecut. Un tânăr de 20 de ani şi un minor de 17 ani au furat bani dintr-o locuinţă din Gârbova, iar altul de 30 de ani a sustras bunuri de la o firmă, în vara anului trecut. Acum, aceştia au fost prinşi de poliţişti.

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş s-a reuşit identificarea persoanelor bănuite de comiterea, în noaptea de Revelion, a unui furt din locuinţa unei persoane din comuna Gârbova, transmite IPJ Alba.

J.I. (20 de ani) şi un minor de 17 ani, ambii din comuna Gârbova, au pătruns în locuinţa respectivă, de unde au sustras suma de 650 de euro și 800 lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat părții vătămate.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Sebeş l-au identificat principalul suspect de comiterea unei infracţiuni de furt, săvârşită în cursul lunii iulie 2015 în dauna unei societăţi comerciale din municipiul Sebeş.

Este vorba despre R.A., de 30 ani, din municipiul Sebeş, care, în vara anului trecut, a pătruns în incinta societăţii comerciale, de unde a sustras mai multe bunuri (motofierăstrău, flex şi cântar electronic) , prejudiciul cauzat fiind de 4.900 lei. O parte din bunuri au fost recuperate şi restituite societăţii păgubite.

În cele două dosare, se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, dar şi în vederea stabilirii activităţii infracţionale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax