Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Trei tineri, din Sebeş şi Valea Lungă, cu dosare penale. Au fost opriţi de Poliţie, în trafic

Publicat

Trei tineri, din Sebeş şi Valea Lungă, care au condus maşini sub influenţa alcoolului sau fără permis s-au ales cu dosare penale, în weekend. Au fost opriţi în trafic de Poliţie, la Cugir, Blaj, respectiv Alba Iulia.

Vineri, 21 octombrie, în jurul orei 20.45, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Oraşului Cugir l-au depistat pe un bărbat de 29 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Griviţei din Cugir, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 3.40, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj, în timp ce acţionau pe raza localității Valea Lungă, l-au depistat pe un bărbat de 31 de ani, din comuna Valea Lungă, care conducea un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Blaj unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Duminică, 22 octombrie, în jurul orei 19.20, poliţiştii rutieri din Alba Iulia l-au depistat pe un bărbat de 34 de ani, din Sebeş, în timp ce conducea un autoturism pe strada Ştefan cel Mare din Alba Iulia, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax