Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Ultimatumuri între membrii Opoziţiei

Publicat

Scandalizaţi de unele declaraţii făcute de liderul liberal Crin Antonescu la adresa preşedintelui PSD, Victor Ponta, social-democraţii au ameninţat, luni, la întâlnirea Opoziţiei, cu încetarea colaborării politice, după cum au declarat surse citate de Mediafax. Este vorba de unele afirmaţii recente prin care Antonescu aducea unele caracterizări tânărului lider pesedist, Victor Ponta. Ultimatumul reprezentanţilor PSD vin în contextul chemării la dialog iniţiat de PNL, cu scopul declarat al deblocării activităţii parlamentare şi a găsirii unor soluţii pentru rezolvarea crizei politice. Acest dialog cu a fost însă acceptat în termenii Opoziţiei de către membrii PD-L, care nu au participat la discuţiile de luni.

În schimb, membrii partidului de guvernare, din Camera Deputaţilor (CD) au iniţiat, tot în contextul crizei politice, un proiect de modificare a Regulamentului forului legislativ amintit, prin care va fi eliminată obligativitatea cvorumului la şedinţele Biroului Permanent al Camerei. Acesta a fost aprobat în lipsa parlamentarilor Opoziţiei, luni, pentru că aceştia au lipsit din nou de la şedinţa Camerei, nemulţumiţi că Roberta Anastase conduce în continuare lucrările CD.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax