Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO – UPDATE: Un băiat și o fată, găsiți fără suflare după două ore de căutări în Mureș! Mesaje sfâșietoare

Publicat

Foto: proalba.ro UPDATE: Băiatul în vârstă de 17 ani a fost găsit și adus la mal. La fața locului s-au efectuat manevre de resuscitare pentru a-l menține în viață, au declarat reprezentanții ISU, însă din păcate salvatorii nu au mai putut face nimic și a fost declarat decesul.

La scurt timp după acesta, a fost găsită și fetița însă nici în cazul ei, salvatorii nu au mai avut ce face (FOTO: Proalba.ro). Aceasta este una dintre cele mai mari tragedii din ultimii ani, petrecute în județul Alba, provocate de scăldatul în apele Mureșului.

 

tineriUPDATE: Cei doi tineri sunt Mihaela Filimon (13 ani) și Ioan David (17 ani)- elev la Colegiul Tehnic ”Alexandru Domșa” din Alba Iulia.  Sute de mesaje sfâșietoare de condoleanțe și păreri de rău au curs toată noaptea pe conturile de facebook ale celor doi tineri care și-au pierdut viața ieri în apele Mureșului, la Vurpăr. 

Sa va odihniti in pace. Greu de înțeles de ce a trebuit să se întâmple asta! Greu de înțeles de ce trebuie să murim! Atât de tineri si drumul vostru in viață s-a incheiat.”

”Astăzi doua suflete s-au stins??..Pe de o parte Filimon Mihaela o buna prietena și colega pe care puteam conta oricand …si in care am vazut un suflet de copil minunat si altruist…iar pe de alta parte pe David Roman un bun prieten și un vecin de nedescris…Regret faptul ca nu mai sunt printre noi dar sunt sigura ca acum sunt într un loc mai bun…Din păcate încă odată Mureșul a luat doua suflete tinere și nevinovate ca tribut …Dumnezeu sa îi ierte și sa îi odihnească în pace!!?? …Condoleanțe familiilor

”Azi frate mai lasat singur pentru tot de auna mai lasat singur si teai dus la ceruri la lucurile Sfinte . Imi pare rau ca ai plecat asa ramas multe pe care noi nu la facut rele sau bune”

”Îngerașul nostru , vei rămâne mereu viu în inimile noastre verișor drag !! Știu că de acolo de sus vei avea grija de noi !! Te-ai dus prea repede !! ?? Dumnezeu sa te odihnească în pace, eroul nostru ! Te vom iubi mereu !! ??

”Suflet bland!! Ai plecat prea repede dintre noi. Ai lasat multa durere in urma ta.. Nu pot sa cred , nu realizez asa ceva . Dumnezeu sa te odihneasca in pace si sa aiba grija de sufletul tau!! Nu te voi uita niciodata dragul meu verisor. — feeling heartbroken.”

Interventie ISU Vurpar Deocamdată nu există o variantă oficială a ceea ce s-a întâmplat acolo. Neoficial, se pare că în apă ar fi fost două fetițe care n-ar fi putut să iasă la suprafață și în ajutorul lor ar fi sărit doi adolescenți. Una dintre fetițe ar fi ieșit din apă ținându-se de o cățelușă care a sărit alături de stăpânul ei în apă, în ajutorul tinerilor.

UPDATE: Echipajele SMURD Sebeș și Alba Iulia au adus la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Alba Iulia alți 3 adolescenți cu vârste între 14 și 16 ani, care au fost la scăldat cu cei doi care nu au fost deocamdată găsiți. Se pare că aceștia se simțeau rău, însă reprezentanții UPU n-au precizat din ce motiv. În prezent, tinerii sunt conștienți. 

Știrea inițială:

Doi copii sunt dați dispăruți în apele Râului Mureș. Se pare că aceștia s-au dus să se îmbăieze mai jos de podul de la Vurpăr, pe raza comunei Vințu de Jos, unde apoi nu au mai fost găsiți. Autoritățile au fost anunțate telefonic în jurul orei 17,30, iar Inspectoratul pentru Situații de Urgență începând imediat căutarea lor.

Se pare că este vorba despre un băiat de 17 ani și de  o fetiță de 13 ani. Nu se știe deocamdată ce s-a întâmplat. Un echipaj de căutare și salvare, cu o barcă pneumatică a început căutările. Aceștia sunt ajutați de voluntari ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vințu de Jos și de localnici.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax