Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un bărbat și un minor din Ocna Mureș, ARESTAȚI după ce au tâlhărit un cetățean. I-au furat portmoneul cu acte şi bani

Publicat

arestat_catuse Un bărbat în vârstă de 42 de ani și un minor de 17 ani, ambii din Ocna Mureș, au fost arestați preventiv după ce, prin violență, l-ar fi deposedat pe un alt bărbat de portmoneul în care avea suma de 350 euro, 150 lei, două carduri bancare și actul de identitate. Fapta s-a petrecut joi noaptea, între Ocna Mureș și Unirea. 

Poliţiştii din Ocna Mureş i-au reţinut pe un bărbat de 42 de ani şi pe un minor de 17 ani, din Ocna Mureş, care, prin violenţă, l-ar fi deposedat pe un bărbat de portmoneu. Cei doi au fost arestaţi preventiv, pentru tâlhărie.

Potrivit IPJ Alba, la data de 22 iulie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Oraşului Ocna Mureş au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de P.A.A., de 42 de ani şi faţă de un minor de 17 ani, ambii din Ocna Mureş.

În sarcina acestora s-a reţinut faptul că în data de 20 iulie, în jurul orei 23.00, l-a agresat pe un bărbat de 40 de ani, care se deplasa pe jos, pe DJ 107 D, între localităţile Ocna Mureş şi Unirea, iar în locul numit ,,Podul Împărătesc”, situat pe raza comunei Unirea, l-au deposedat de portmoneul în care avea suma de 350 euro, 150 de lei, două carduri bancare şi actul de identitate.

Cei doi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud şi ulterior Judecătoriei Aiud care a dispus arestarea lor preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de „tâlhărie calificată”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax