Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un candidat la alegerile locale plânge pe scări, în fața Primăriei Alba Iulia. Și-a ratat șansa de a deveni primar

Publicat

Untitled „În semn de protest, plâng în fața Primăriei Municipiului Alba Iulia”, a spus marţi Dan Tudor, care a vrut să candideze independent la funcţia de primar al oraşului. Acesta şi-a ratat însă șansa, pentru că s-a prezentat la Biroul Electoral Municipal cu dosarul incomplet. În semn de protest pentru faptul că, potrivit lui, a fost informat greșit, acesta a stat și a plâns pe scările primăriei.

Fotoliul de primar al municipiului Alba Iulia este disputat anul acesta atât de partidele politice, cât și de candidați independenți. Unul dintre albaiulienii care nu au avut susţinere politică, însă a avut idei şi aspirații pentru funcţia de primar, este Dan Tudor. Din păcate, acesta nu va putea candida. Dosarul i-a fost respins pentru că nu a reușit să adune suficiente semnături.

De supărare că nu va avea șansa la candidatură, cu ochii înlăcrimați, acesta a făcut o declarație chiar în fața instituției pe care dorea să o conducă.

„Sunt Dan Tudor și sunt în fața Primăriei Alba Iulia, în ultima zi când se mai poate depune candidatura pentru alegerea primarului municipiului acestui oraș. Plâng, în semn de protest, este ultima mea acțiune. Ieri când am vrut să fac asta mi s-a respins dosarul pe motiv că nu am destule semnături. De la angajații primăriei știam că am nevoie de 600 și ceva de semnături și în ultimul moment mi s-a spus că, Alba Iulia fiind municipiu, am nevoie de 1000, ceea ce însemna că în 24 de ore trebuia să mai fac rost de 300 și ceva de semnături, ceea ce este imposibil la faza asta. Candidatura mea a fost un act civic, am vrut să arăt lumii că vreau să schimb lumea, ceea ce ar trebui să faceți fiecare dintre voi. Normal că nu aveam nicio șansă, dar mi se pare josnic și urât să fiu prost informat de cineva din primărie, cineva plătit din banii noștri”, spune Dan Tudor.

Dan Tudor este un interpret de muzică rock din Alba Iulia care a  anunțat în repetate rânduri că dorește să candideze pentru funcția de primar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Adm

    marți, 26.04.2016 at 13:45

    Da-te in …. de ****** *******.

  2. castel Galda de Jos

    marți, 26.04.2016 at 14:00

    Dane te astepam inapoi..la Galda poti veni.. colegii si tot colectivul te asteapta cu bratele deschise sa nu uiti de gardul din fata ca inca nu l-am putut manca e tot verde poate vara asta sa se coaca si sa-l putem devora in rest totul bine te pupam si te asteptam acasa!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax