Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un fotograf din Aiud, pe locul doi la un prestigios concurs de fotografie din Tokyo. Zoltan Balog s-a prezentat cu lucrarea ”Dincolo de fereastră”

Publicat

zoli Artistul fotograf Zoltan Balog din Aiud a câștigat un prestigios premiu la Concursul internațional de fotografie Nikon Photo Contest ce a avut loc la Tokyo (Japonia), unul dintre cele mai importante concursuri internaționale de fotografie, organizat din 1969. Scopul concursului este de a oferi o oportunitate fotografilor profesioniști și amatori din întreaga lume de a comunica și de a îmbogăți cultura fotografică.

Zoltan Balog a câștigat locul II la secțiunea deschisă, fotografie individuală, tema: „Viitor” cu lucrarea întitulată ”Dincolo de fereastră”.

Ediția 2016-2017 a concursului a fost dedicată aniversării a 100 de ani a companiei NIKON. Au participat 21.511 fotografi din 170 de țări și regiuni, aplicând 76.356 de lucrări și marcând astfel un nou record pentru competiție ca număr de țări și regiuni participante.

Zoltan Balog a mai câștigat în 2009 premiul de popularitate la concursul “Comorile ascunse ale României” organizat de camera de comerţ româno-britanică și în 2016 mențiune I la Salonul Internațional de Fotografie de Presă, Deva.

Acesta este referent în cadrul Centrului Cultural Liviu Rebreanu Aiud și vicepreşedinte al Fundaţiei Inter-Art Aiud, două instituții care de-a lungul deceniilor au acordat o atenție deosebită promovării artei fotografice contemporane.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax