Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un inginer, un miner și un coordonator la o firmă de pază, candidații MP pentru primăriile Daia Română, Poșaga și Bucium

Publicat

IMG_1518 Mai sunt doar două luni până la începerea campaniei electorale, iar Partidul Mișcarea Populară filiala Alba se asigură că până la atunci va avea stabiliți candidați pentru alegerile locale. În conferința de vineri au fost prezentați cei care vor funcţiile de primari la Daia Română, Bucium și Poșaga.

Încă de anul trecut, MP a început un maraton săptămânal de prezentare a candidaților. În fiecare zi de vineri, liderul partidului, deputatul Clement Negruț aduce în față câte un pretendent la scaunul de primar.

În acestă săptămână au venit un inginer, un coordonator la o firmă de pază și un șef de șantier. Trei personalităţi diferite, cu meserii diferite, dar care vor același lucru: să fie „primar în comuna mea”.

Primul care s-a prezentat a fost candidatul pentru comuna Daia Română.

Silviu Moldovan are 26 de ani și este de loc din Daia Română. Tânărul a treminat studiile la Universitatea Tehnică din Timoșoara, iar acum lucrează pe un post de inginer la Star Assembly.

„Sunt un membru nou în Mișcarea Populară, doar de anul trecut și pot să spun că s-a ivit foarte bine această inițițiativă, când și eu doream să intru într-un partid politic și MP este un partid care promovează tineretul”, a spus Silviu Moldovan.

Al doilea candidat prezentat vineri a fost Vasile Marciuc. Vrea să ocupe funcția de primar al comunei Bucium.

Are 47 de ani, este din Suceava și s-a mutat în anul 1986 în Ardeal. Acesta spune că a lucrat în cadrul armatei până în anul 2002, iar în momentul de față este coordonator la o firmă de pază.

„Intru într-un partid nou pentru prima dată în politică. Ambiții am, pentru că știu că se poate, dar dacă nu încerci nu vezi. Sunt bucuros că mi s-a oferit această șansă și sper să fie mândri de mine locuitorii Buciumului, pentru că și ei își doresc ceva nou”, a spus acesta.

În conferință a mai fost prezentat candidatul MP pentru comuna Poșaga. Acesta nu este chiar un novice într-ale politicii, fiind în anul 2000 viceprimar, pentru 2 săptămâni, alături de PNȚCD. Mircea Hagău este șef de șantier, construcor de drumuri, însă de profesie este maestru miner.

„Sper să pot face ceva pentru comnă, să văd că fiecare poate ajunge acasă pe asfalt și fiecare familie e racordată la apă și la canalizare” a spuns Mircea Hagău.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax