Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Un minor de 15 ani și alți trei tineri din Alba Iulia, cercetaţi penal după ce au furat grilaje de fier de la un dig de pe malul Mureşului

Publicat

fierUn minor în vârstă de 15 ani împreună cu alți trei tineri din Alba Iulia sunt cercetați penal pentru furt calificat, după ce au sustras mai multe grilaje de fier de pe un canal de subtraversare a unui dig, situat pe malul drept al râului Mureș. Au fost prinşi de poliţie, în timp ce transportau fierul vechi cu o căruţă.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia îi cercetează penal pe trei tineri din Alba Iulia care, împreună cu un minor, au sustras mai multe grilaje din fier.

I.D.E. (24 de ani), C.G. (19 ani), T.C. (28 de ani) şi un minor în vârstă de 15 ani, toţi din Alba Iulia, au fost surprinşi în noaptea de 2/3 martie, de către o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, în timp ce transportau cu o căruţă cinci grilaje metalice, cu o greutate de 230 de kilograme.

Din cercetări a rezultat că tinerii au demontat grilajele din betonul de pe canalul de subtraversare a unui dig, situat pe malul drept al râului Mureș, cu intenţia de a le valorifica la un centru de colectare a fierului vechi.

Faţă de cei patru tineri cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax