|

Un nou caz de sinucidere în Alba: O femeie de 54 de ani din Cugir a murit la câteva zile după ce a înghiţit o substanţă toxică

ambulanta transport pacientiO femeie în vârstă de 54 de ani din Cugir şi-a pierdut viaţa după ce a înghiţit o substanţă toxică. Potrivit Poliţiei, femeia a fost transportată joi la spitalul din Cugir şi ulterior la cel din Alba Iulia şi a murit duminică, 3 septembrie.

Elena G. (54 de ani) a ingerat voluntar o substanţă, probabil toxică, potrivit IPJ Alba. Sunt aşteptate rezultatele necropsiei pentru confirmarea acestei substanţe.

Din primele date, este vorba despre un caz de sinucidere.

UPDATE: Cel mai probabil femeia a ingerat un ameste de sulfat de cupru, cunoscut popular sub numele de „piatră vânătă”. Sulfatul de cupru este utilizat ca dezifenctant, fertilizant, fungicid, acesta având un rol imortant în creșterea și protecția plantelor de dăunători.

Femeia a fost găsită în stare de inconștiență de către o vecină, în baia din locuința sa.

La fața locului a intervenit echipajul SMURD Cugir, care a acordat primul ajutor, victima fiind transportată la Spitalul Orășănesc Cugir. După analize prealabile, femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, unde a și decedat în cursul zilei de duminică.

Potrivit vecinilor, femeia era o persoană liniștită și nu a avut probleme sau altercații cu cineva din bloc sau din cartier sau să îi fi vrut cineva răul.

Reamintim că tot în weekend, la Cugir s-a mai produs o tragedie. Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost găsit spânzurat, duminică dimineață, în incinta stadionului Parc din oraș. Anchetatorii verifică şi acest caz pe varianta sinuciderii.

Vezi şi Tânăr din Cugir, găsit spânzurat sâmbătă dimineață, în incinta stadionului. La 18 ani, băiatul cu ”suflet bun”, George Căldăraș, a spus ”adio” vieții

Sorin Giurca

URL scurt: http://alba24.ro/?p=592545



avatar Publicat de pe 4 septembrie 2017 şi actualizat pe 4 septembrie 2017.
Publicat în EVENIMENT.

Ai un pont, o secvenţă filmată sau o poză ce ar putea fi interesantă și pentru alții? Trimite-o folosind formularul de pe Ştirea ta pe Alba24!

Adaugă un comentariu


Publicitate

loading...

Publicitate


Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

www.AutoPieseonline24.RO

Publicitate

Publicitate



Publicitate

Publicitate

Comentate recent

  • ab2000: Curios cum multe din aceste doamne fac parte dintr-un anumit partid (ghici ciuperca care-i). Si mai curios...
  • Papura V.: ICCJ a admis sesizarea si a decis ca nu constituie infractiune conducerea pe drumurile publice a unui...
  • vara: Multumim din inima
  • roco: Se fura motorina din utilaje pe toate tronsoanele noii autostrazi in draci si nimeni nu ia nici o masura ! Cum...
  • Petru: Te-ai trezit si tu vorbind. Cand a fost Cosmeanu acolo, al cui era ANRE-UL asta. PNL cumva? Sau uitasi ca tu...

VIDEO / TESTUL de SINCERITATE pe Alba24.ro: Omul care a transformat ”Mica Romă” într-o perlă a județului

Publicitate

Publicitate

Cosmin Calin Raul - Design si Fotografie

Alba24 pe site-ul tau

HOROSCOPUL ZILEI