Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Un nou caz de sinucidere în Alba: O femeie de 54 de ani din Cugir a murit la câteva zile după ce a înghiţit o substanţă toxică

Publicat

ambulanta transport pacienti O femeie în vârstă de 54 de ani din Cugir şi-a pierdut viaţa după ce a înghiţit o substanţă toxică. Potrivit Poliţiei, femeia a fost transportată joi la spitalul din Cugir şi ulterior la cel din Alba Iulia şi a murit duminică, 3 septembrie.

Elena G. (54 de ani) a ingerat voluntar o substanţă, probabil toxică, potrivit IPJ Alba. Sunt aşteptate rezultatele necropsiei pentru confirmarea acestei substanţe.

Din primele date, este vorba despre un caz de sinucidere.

UPDATE: Cel mai probabil femeia a ingerat un ameste de sulfat de cupru, cunoscut popular sub numele de „piatră vânătă”. Sulfatul de cupru este utilizat ca dezifenctant, fertilizant, fungicid, acesta având un rol imortant în creșterea și protecția plantelor de dăunători.

Femeia a fost găsită în stare de inconștiență de către o vecină, în baia din locuința sa.

La fața locului a intervenit echipajul SMURD Cugir, care a acordat primul ajutor, victima fiind transportată la Spitalul Orășănesc Cugir. După analize prealabile, femeia a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia, unde a și decedat în cursul zilei de duminică.

Potrivit vecinilor, femeia era o persoană liniștită și nu a avut probleme sau altercații cu cineva din bloc sau din cartier sau să îi fi vrut cineva răul.

Reamintim că tot în weekend, la Cugir s-a mai produs o tragedie. Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost găsit spânzurat, duminică dimineață, în incinta stadionului Parc din oraș. Anchetatorii verifică şi acest caz pe varianta sinuciderii.

Vezi şi Tânăr din Cugir, găsit spânzurat sâmbătă dimineață, în incinta stadionului. La 18 ani, băiatul cu ”suflet bun”, George Căldăraș, a spus ”adio” vieții

Sorin Giurca

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax